• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)

Premier League 9 augusti 2019

Intresset inför helgens Stryktips är stort. Konstigt vore väl annars när vi haft sommaruppehåll och en av världens hetaste ligor drar igång igen - Premier League! I denna text går vi igenom vilka matcher som bettinstugans experter väljer att spika samt sätta som omgångens skräll.

👊 Kupongens spik

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag. Nedan kan ni läsa Bettingstugans experter Victor och Poolarns spikar inför helgens omgång.

Victor - Tottenham 80%

Victor väljer att gå på en av de fem matcher från Premier League som erbjuds på veckans stryktips - Tottenham mot Aston Villa. Förra året var ett riktigt bra år för Spurs som tog sig hela vägen till final i Champions League samt slutade fyra i ligan. Till i år har man förstärkt med bland annat Ndombélé som lär finnas med här medan man saknar avstängda Min-Son.

Victor trycker på den grundstyrka som finns i lagen och som väger över till stor fördel Tottenham. Att man dessutom spelar hemma och att laget gjort en bra försäsong är annat som spelar in. Även om Victor lyfter en del av Aston Villas värvningar som riktigt bra så ska det inte räcka till poäng. Eller som Victor säger:

Spiken är given!

Här kan ni se Tottenhams nyförvärv Frappe Ndombélé när han får till en riktigt pärla mot PSG!

Poolarn - Djurgården 84%

Poolarn väljer att spika de allsvenska serieledarna Djurgården hemma mot Sirius. Djurgården kommer med tio raka matcher utan förlust och är inne i en riktigt bra period. Hela 8 vinster under denna tid - då förstår man att laget har självförtroende. Nu får man även in nyförvärvet Curtis Edwards som kan få göra debut medan man saknar avstängda Jesper Karlström och skadade Astrit Ajdarevic. Enligt Poolarn är det här en match man måste vinna om man ska hålla sig kvar högst upp. Han trycker även lite extra på Sirius lite sämre form på slutet. Fem matcher utan seger nu. Stensäker etta på kupongen från Poolarn.

- Jag har haft ett par fina dagar. Man blir som ett vin, bara bättre med åren, myste Kevin Walker som fyllde 30 år under förra veckan.

👊 KUPONGENS SKRÄLLAR

Bettingstugans experter tar ut varsin skräll inför lördagens Stryktipset.

Victor - Brentford 19%

På Victors kupong sätter han skrällchansen på Brentford borta mot Middlesbrough. Victor anser att det är flera lag i Championship som skulle kunnat vara en tänkbar skräll där Pontus Janssons Brentford är de som känns allra bäst. De såg riktigt starka ut i premiären där man bland annat hade 15-1 i målchanser (!) och hela 76% bollinnehav! Middlesbrough var bra i premiären men kommer få det mycket tuffare här.

Tvåan är oerhört spelvärd

Poolarn - Huddersfield 29%

Även Poolarn hittar skrällchansen i The Championship. I mötet QPR - Huddersfield tycker han sig se en favorit som inte borde vara det i QPR. Istället klickas tvåan i. The Hoops har inte alls haft nån bra försäsong och har bytt ut en stor del av truppen. Trots en bra premiär så tror Poolarn på lite ojämna resultat i början innan Queens Park Rangers tillslut placerar sig på den nedre delen av tabellen. Huddersfield må ha spelat lite sämre i premiären men var ändå i Premier League förra säsongen och det är helt klart en fin möjlighet för dem här.

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910