• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

11 augusti 2020

Traditionen fortsätter! Inför denna helg har Mattias Folkesson och Anders Limpar plockat sina bästa spikar och skrällar till lördagens omgång av Stryktipset.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från Superettan och Premier League till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Hibernian (71%)

Match nummer nio på kupong hittar vi mötet mellan Hibernian och Motherwell, en match på Skottland där hemmalaget fått en strålande start på seriespelet med tre raka vinster!

Det är också Hibernian som får förtroende när Anders Limpar plockar ut sin bästa spik på lördagens kupong. 

Gästerna har inte fått lika bra start. Motherwell har nämligen ett facit som säger en poäng på tre matcher.

    Hibernian

    Folkesson - GIF Sundsvall (66%)

    GIF Sundsvall började säsongen i Superettan på ett bra sätt då man tog en hel del poäng. Poängkörden har inte varit lika framgångsrik den senaste tiden, men man får då tänka på att man under de senaste matcherna mött lag som Degerfors, Jönköping och Akropolis som också är med och slåss i toppen. 

    Mot GAIS bör det däremot bli tre poäng, åtminstone på förhand. 

    Det finns flera saker som talar för Sundsvall i denna match:

    • Har på pappret ett bättre lag
    • Fördel av hemmaplan
    • Ett GAIS som inte varit bra borta denna säsong
    GIF Sundsvall

    💣 Kupongens skräll

    Limpar - Lyon (9%)

    När det kommer till omgångens skräll har Anders Limpar valt att ha med Lyon på sin kupong. Det handlar om Champions Leauge och möte mot jätten Manchester City.

    Att Manchester City är favoriter i denna match är det inget snack om. Men samtidigt ska man tänka på att Lyon slog ut självaste Juventus i 8-delsfinalen. 

    Kan man skrälla igen? 

    Lyon

    Folkesson - Elfsborg 27%

    Allsvensk möte på söndag. På Tele2 Arena tar Hammarby emot Elfsborg och Mattias Folkesson har valt att ha med bortalaget som sin skräll på kupongen. Den är inte dum.

    Elfsborg har nämligen överraskat stort denna säsong och placerar sig på en andraplats i Allsvenskan efter att halva serien är spelad. 

    Även Hammarby har kommit igång, men är fortsatt lite efter och har inte riktigt levt upp till förväntningarna som man har haft på sig. 

    Elfsborg

    📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

    🤺 Duellen Stryktipset

    Visste du att Bettingstugans spelläggare tävlar om vem som är den bästa spelläggaren på Stryktipset? Denna helg är det dags för den första semifinalen. Där gör Joakim Eriksson och Dalibor Rajic upp om den första finalplatsen. Spänning är att vänta!

    Duellen slutspel semifinal

    Läs om kvartsfinalen i Duellen

    Duellen jocke dalibor 720

    Stryktipset Duellen - Semifinal 1

    30 juli 2020

    Kvartsfinalerna är klara! Nu på lördag inleds första semifinalen och där väntar en spännande match mellan Joakim Eriksson och Dalibor Rajic. Vem ska lyckas knipa den första ... Läs mer