• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

Premier League 20 augusti 2021

Stryktipset rullar vidare och efter förra helgens minst sagt dåliga utdelning väntar 15 miljoner i jackpot! Den vill vi åt tillsammans med våra experter som ger sina tips till omgångens bästa spikar och skrällar.

⚽️ Stryktipset lördag 21 augusti

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fem matcher från Premier League och 8 matcher från Championship. Dessutom 15 miljoner i jackpot!

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - Man City (88%)

Manchester City åkte på en dundersmäll i första omgången mot Tottenham och Pep Guardiolas gäng är nu redan lite pressade att vinna hemma mot Norwich. Klarar man pressen, det tror Limpar.

Limpar om Man City - Norwich
Anders Limpar

Anders Limpar

Det är klasskillnad på dessa lag och även om inte Man City tog hem tre poäng eller ens en poäng mot Tottenham i första matchen så ser man vilken kvalité som finns i det här laget. Och man kommer bara växa under säsongen. Nu har man hemmaplan inför publik och det kommer ge en extra boost. Det här klantar man inte till utan jag tror man vinner med ett par bollar minst.

Weimer - Fulham (77%)

Championship rullar vidare med fjärde omgången. Ett av lagen som spås vara med i toppen är Fulham som här har hemmaplan mot Hull. Weimer tror på hemmalaget.

Weimer om Fulham - Hull
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Fulham har fått behålla mycket av den trupp som borde klarat kontraktet i Premier League förra säsongen. Dessutom har man värvat in Harry Wilson som ser fin ut samt Gazzaniga som ser stabil ut i målet. Nya tränaren Marco Silva ser ut att ha fått denna kompetenta trupp att dra åt rätt håll för de inledande matcher har sett bra ut. Överkörning mot Huddersfield och en ganska komfortabel seger mot Millwall. Mot Middlesbrough var man även det klart bättre laget. Till och med Mitrovic gör mål igen. Här hemma på på Craven Cottage tror jag man gör processen kort med Hull som jag tycker sett väldigt tveksamma ut inledningsvis. Håll koll på procenten dock för man vill inte köra spiken till vilket pris som helst.

Stryktipset Fulham Barnsley Mitrovic

Mitrovic hittar målet igen.

🔨 Kupongens skräll Stryktipset

Limpar - Brentford (32%)

En av de mest spännande matcherna på kupongen är den mellan Crystal Palace och Brentford där nykomlingen chockade Arsenal senast. Kan man göra om bedriften mot Crystal Palace? Det tror Limpar som tar med tvåan på kupongen.

Limpar om Crystal Palace - Brentford
Anders Limpar

Anders Limpar

Brentford vann premiären mot mitt Arsenal och såg vassa ut. Jag tror man kan rida vidare på den segern i denna match. Perfekt läge att möta ett Crystal Palace som man inte riktigt vet vart man har. Jag tror man får svårt mot en så pass pigg nykomling som Brentford. Toney sätter minst en kassa och det blir minst X. Men 2an ska med!

Weimer - Middlesbrough (34%)

I match 9 hittar vi matchen Derby - Middlesbrough där båda lagen står på fyra poäng efter tre omgångar. Vinnaren här blandar sig i toppen medan förloraren närmar sig botten.

Weimer om Derby - Middlesbrough
Jonas Weimer

Jonas Weimer

En svår match att tippa. Jag tycker det här är jämna lag men jag håller ändå Middlesbrough som det bättre laget. Ikpeazu har sett jättefin ut och eftersom det känns så pass jämt i här tycker jag X2 kan vara bra tecken att välja. Det kommer bli tight men jag går på 2an som min skräll till fina 34%.

Brentford Stryktipset Skräll

Brentford ångar vidare

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 21 Augusti

I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Bobby igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt förstås ger de sina tankar kring sina spikar och skrällar på veckans kupong.

🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 21 Augusti

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: