Stryktipset Lördag 22 augusti » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)

Superettan 21 augusti 2020

Ny chans till storvinst då Svenska Spel lagt in 10 miljoner i jackpot. För att komma åt pengarna krävs dock en bra spik och en bra skräll. Idag får ni förslagen serverade av ingen mindre än Mattias Folkesson och Bettingstugans spelläggare och profil Robert Pettersson.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från bland annat Allsvenskan, Superettan och division 1 till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Bobby - Malmö (82%)

Malmö kommer med en fin form även om man tappade poäng senast. Innan det tog man dock fyra raka segrar och 13 av 15 poäng senaste fem. Nu ställs man mot ett av bottenlagen, Falkenberg, på hemmaplan. En match som en SM-guldaspirant ska mala ner. Bobby spikar Malmö med motiveringen:

"MFF ser fruktansvärt starka ut. Radar upp vinster och det är positivt och starkt kollektiv. Inte orolig för den här spiken".

  Malmo FF EL

  Folkesson - Elfsborg (73%)

  Elfsborg fortsätter visa kvalitet och fick med sig en poäng med mersmak mot Hammarby borta senast. Man ligger kvar som tvåa i tabellen och faktiskt bara fyra poäng från Malmö. Något som varit imponerande är hemmaspelet och här har man en ny hemmaplan mot Östersund. Folkesson spikar den raka 1an med motiveringen:

  "Elfsborg har underpresterat tidigare säsonger men nu har Thelin fått igång laget rejält. Har fått in en Johan Larsson som en ledare och kan styra laget. De har momentum och sparar andra tecken här".

  Elfsborg

  💣 Kupongens skräll

  Bobby - Haninge (31%)

  I divison 1 norra hittar vi en spännande match mellan Sandviken och Haninge. Sandviken är ett bra lag men Haningen ligger före i tabellen och har en riktigt fin formkurva. Fyra raka segrar och ett sånt lag måste såklart med på kupongen, framförallt när de är underdogs. Bobby har sin skräll klar med motiveringen:

  "Sandviken har inte jättebra hemmaform. Haninge kommer med väldigt fin form. Jag väljer X2 men tror mycket väl Haninge kan ta hem alla tre poäng".

  Folkesson - Sollentuna (20%)

  Mattias har även han hittat sin skrällchans i Division 1 norra. Det är Sollentuna som ska ta sig an Sylvia som länge toppat tabellen. Dock har Sylva nu en miniformsvacka med "endast" fyra poäng senaste tre matcherna och kanske är det här något som

  "Helgardering men Sylvia är nykomlingar och fick en bra start men har börjat få en liten dipp nu. Sollentuna har börjat vakna och slog Täby med 4-1. Även vidare i cupen i veckan vilket säkert ger mer självförtroende". 

  📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

  Gilla nyhet

  Kommentera nyhet

  Fler spelnyheter & kampanjer

  Dagens trippel från Filip Brodd 26/9

  Fotboll 25 september 2020

  Jag ger mitt förtroende till den värmländska maskinen samt Denis Velic smålänningar i Superettan den här lördagen – Degerfors ser för bra ut för den här serien samtidigt som ... Läs mer

  Jamie Vardy ELLER Kevin de Bruyne gör mål? Betway BOOST!

  Premier League 25 september 2020

  SÖNDAG: Leicester tar emot City och ska man kolla på matchen rekommenderar vi STARKT denna boostade dubbel från Betway. Gör Vardy ELLER Kevin de Bruyne mål får vi 2 x pengarna med ... Läs mer

  Bruno Fernandes boostas av Betway!

  Premier League 25 september 2020

  LÖRDAG - Brighton tar emot United och räkna med ett revanschsuget bortalag och en Bruno Fernandes som vill visa att han kan bättre. Betway väljer att boosta oddset rejält på ... Läs mer

  Helgtrippeln med Bettingstugan - fokus Premier League!

  Premier League 25 september 2020

  Helgen är på intågande och så också den engelska fotbollen med Premier League som flaggskepp! JohanS bjuder oss på en smaskig trippel dagen till ära. Vi får hoppas formen är ... Läs mer

  Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

  Premier League 24 september 2020

  Ny kupong att analysera och återigen har vi jackpot på Stryktipset! 15 miljoner skjuts in i potten och då kommer våra experter Anders Limpar och Mattias Folkesson med varsin ny ... Läs mer