Stryktipset Lördag 29 augusti » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.35)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.35)

Superettan 28 augusti 2020

13 miljoner i jackpot på Stryktipset! Då kommer Bettingstugan med en ny analys av veckans bästa spikar och skrällar. Denna gång med Bettingstugans expert Jonas Weimer och stugans spelläggare Robert Pettersson.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från Allsvenskan, Superettan, Norska Elitserien, Skotska Premier League och en match i Community Shield till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Weimer Sundsvall (58%)

AFC mot Sundsvall och det är två lag som på förhand skrevs upp lite. AFC har dock inte alls levt upp till förväntningarna och endast spelat in 9 poäng första 14 matcherna. Helt annan känsla i Sundsvall som återfinns som tre och som har kommit igång rejält. Jonas Weimer kommenterar matchen såhär:

"AFC tyckte jag kändes spännande inför säsongen men man har inte alls fått till det. Försvarsspelt har inte varit bra och nu är man i kris. Sundsvall däremot känns heta. Man har en livsfarlig trio längst fram i Blomberg, Engblom och Hopcutt som kan skapa oreda hos AFC. En sån här match ska man vinna om man vill blanda sig i kampen om allsvenska platser".

BB200811 AE034

Pontus Engblom har öst in mål under säsongen, 11 st på 14 matcher.

Bobby - Djurgården (58%)

Djurgården har efter en trög start fått upp ångan och har nu värvat in Magnus Eriksson. Ett lag som förbereder sig för EL-kval men som även spanar uppåt i tabellen. Helsingborg inledde även de trögt och så har det fortsatt. Laget ligger nu som jumbo och det börjar nog bli lite krisstämpel på Olof Mellbergs lag. Bobby kommenterar matchen såhär:

"Helsingborg är helt under isen. Djurgården har ett bättre lag och känning på toppen. De kan absolut ta sig uppåt och återigen - Helsingborg ser så fruktansvärt dåliga ut. De ska inte ha en chans här". 

Mellberg Helsingborg Djurgården Stryktipset

Mellberg lär behöva höja rösten på söndag

💣 Kupongens skräll

Weimer Oavgjort i Öster - GAIS (21%)

Match I Superettan mellan Öster och GAIS. Det är ett bortalag som har en tät defensiv och hållit nollan i tre matcher i rad. Öster kommer annars med fin form och två raka segrar. Weimer kommenterar matchen såhär:

"Jag tycker Öster streckas för hårt här. GAIS är inte dåliga och spelar faktiskt ofta oavgjort. Gör man det så kan man även slå till med en vinst. Jag har därmed gjort en helgardering i denna. Det är trots allt jackpot och ska man åt de stora pengarna så gäller det att hitta de här. Och även utan jackpot så skulle jag utgå från X här även om såklart Öster går in som favorit".

Mervan Celik GAIS Öster Stryktipset

Mervan Celik är en tung pjäs i GAIS

Bobby - St Mirren (27%)

St Johnston tar emot St Mirren och det är en tabelljumbo som letar efter formen. St Mirren däremot har öppnat bra och kommer till matchen som sexa i tabellen. Bobby motiverar sitt spel såhär:

"Jag har helgarderat matchen men sett till formen har Johnston tre förluster och bar en vinst medan St Mirren kommer med tre vinster och en förlust. Sett till odds och tabell känns det som en bra skräll".

BB160227 ZA054

Får St Mirren anledning att fira igen?

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Dagens trippel från Filip Brodd 26/9

Fotboll 25 september 2020

Jag ger mitt förtroende till den värmländska maskinen samt Denis Velic smålänningar i Superettan den här lördagen – Degerfors ser för bra ut för den här serien samtidigt som ... Läs mer

Jamie Vardy ELLER Kevin de Bruyne gör mål? Betway BOOST!

Premier League 25 september 2020

SÖNDAG: Leicester tar emot City och ska man kolla på matchen rekommenderar vi STARKT denna boostade dubbel från Betway. Gör Vardy ELLER Kevin de Bruyne mål får vi 2 x pengarna med ... Läs mer

Bruno Fernandes boostas av Betway!

Premier League 25 september 2020

LÖRDAG - Brighton tar emot United och räkna med ett revanschsuget bortalag och en Bruno Fernandes som vill visa att han kan bättre. Betway väljer att boosta oddset rejält på ... Läs mer

Helgtrippeln med Bettingstugan - fokus Premier League!

Premier League 25 september 2020

Helgen är på intågande och så också den engelska fotbollen med Premier League som flaggskepp! JohanS bjuder oss på en smaskig trippel dagen till ära. Vi får hoppas formen är ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 24 september 2020

Ny kupong att analysera och återigen har vi jackpot på Stryktipset! 15 miljoner skjuts in i potten och då kommer våra experter Anders Limpar och Mattias Folkesson med varsin ny ... Läs mer