• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)

Premier League 9 september 2021

Äntligen är Premier League tillbaka på kupongen igen efter landslagsuppehållet. Och för första gången någonsin får vi dominans av just dessa matcher då vi får sju matcher från Englands högsta liga samt sex matcher från Championship. I dagens Spikar och skrällar går Limpar och Weimer igenom sina bästa spikar och skrällar för omgången, som även innehåller 15 miljoner i jackpot.

⚽️ Stryktipset lördag 11 september

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller sex matcher från Premier League och 7 matcher från Championship. Dessutom 15 miljoner i jackpot!

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar -  Arsenal (67%)

Kniven mot strupen för Arsenal som tar emot nykomlingen Norwich. Ett ångestmöte där Limpan går på hemmalaget. 

Limpar om Arsenal - Norwich
Anders Limpar

Anders Limpar

Arteta ryker om han inte vinner den här matchen. Det är tack och godnatt. De har mycket bättre kvalitet på spelare på alla positioner. Men man måste bestämma uppställning och släppa lös offensiven. Det finns bra spelare, man måste få ut mer av dessa. Mot Norwich tror jag ändå man gör det.

Weimer -Chelsea (79%)

På Stamford bridge tar Chelsea emot Aston Villa och det är två lag med olika formkurvor och start på säsongen. Weimer tror deras kurvor fortsätter. En stark och en svag.

Weimer om Chelsea - Aston Villa
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jag går på Chelsea seger här även om man saknar några spelare. Truppen och framförallt harmonin är bra i laget och man har fått den här spetsen i Lukaku som man letat efter. För Villa ser det mörkare ut. Många viktiga spelare skadade och nu är även Martinez och Buendia borta denna match. Det är viktiga pjäser för ett lag som Villa som forfarande inte hittat rätt efter att Grealish lämnade. Jag spikar Chelsea.

Arsenal Norwich Stryktipset

🔨 Kupongens skräll Stryktipset

Limpar - Newcastle (6%)

Manchester United med Cristiano Ronaldo är storfavoriter mot Newcastle och bör väl köra över bortalaget. Eller? Limpar går emot svenska folket, mot miljonerna.

Limpar om Man Utd - Newcastle
Anders Limpar

Anders Limpar

Hur kan inte den här matchen sluta på andra sätt än etta? Jag har faktiskt en helgardering. Ronaldo är tillbaka och allt är frid och fröjd. Men jag har en känsla av att de kan gå på en mina. Steve Bruce är hemmasonen som kommer tillbaka och kan nog fixa ett kryss. Det är ett riktigt rensarkryss som

Weimer - Luton (18%)

Blackburn tar emot Luton ligger i mittens rike efter 5 spelade omgångar och det skiljer faktiskt bara en poäng mellan lagen. Weimer hittar sin skräll här.

Weimer om Blackburn - Luton
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jag är inte så imponerade av Blackburn som inte har så höga siffror vad gäller XG eller skott kontra hur mycket man släpper på sig. Att de ska vara såhär stora favoriter mot Luton håller jag inte med om. Jag går rakt emot och kör X2 här men varnar för 2an som är nere i låga 18%.

Blackburn Luton

Lutons tränare Nathan Jones vill åt en skräll i Blackburn

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 11 September

I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Sanel igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt förstås ger de sina tankar kring sina spikar och skrällar på veckans kupong.

🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 11 september

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: