• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)

League One 6 september 2019

Ny vecka och ny möjlighet till 13 rätt! Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ger er sina bästa ess i rockärmen inför helgens kupong!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - England 86%

Limpar väljer att spika England som alltså tar emot Bulgarien hemma. Spelare för spelare är England bättre på samtliga positioner enligt Limpan och utöver styrkan i lagen så spelar även hemmaplan in till fördel engelsmännen. Bulgarien har dessutom haft ett svajigt försvar och släppt in mycket mål mot klart sämre motstånd. Den här matchen kan bara gå åt ett håll!

BB190902 BB226

Gareth Southgate får anledning att jubla igen?

Folkesson - Island 78%

I VM-kvalgrupp H tar Island emot Moldavien och Mattias spikar vårt nordiska grannland. Det ska vara klasskillnad i denna match enligt Mattias. Island har en fin offensiv och med tanke på hur Moldaviens defensiv sett ut på sistone så kan det absolut bli stora siffror i denna fajt. Moldavien har alltså fyra förluster på de fem senaste. Dessutom är man iskalla på bortaplan. Tre förluster - 0 gjorda mål och sju insläppta. Fram med hammaren så håller Mattias i diskborsten... förlåt spiken!

Läs om Turkiet som rasade mot en isländsk diskbortse senast!

💣 Kupongens skräll

Limpar - Oxford 17%

Limpar sätter sin skräll på Oxford som ska resa till Fleetwood för möte i League 1. Oxford startade säsongen dåligt men har nu hittat lite form med två vinster och en oavgjort senaste tre. Fleetwood däremot har två raka förluster och cupmatchen senast tror Limpar kan ha negativ inverkan här. 2an kryssas i!

Oxford

Limpar tror att Oxford får jubla igen. På bilden ser vi John Mousinho och Jamie Mackie.

FolkessonLincoln 27%

Wycombe har stått för en överraskande start i ligan med raden 3-3-0 och är dessutom värda alla de poängen. Nykomlingarna Lincoln har även dom haft en lysande start på säsongen och ligger inför omgång 7 på en andraplats med 4-0-2. Mattias är svag för nykomlingar som går bra i början och mycket på grund av vinnarkulturen som ofta sitter kvar från föregående säsong. Dom kommer vara orädda i denna match vilket både kan bli succé och fiasko. Folkesson målar på med en helgardering men flaggar för att kryssa i 2:an till 27%.

Lincoln

Lincoln har öppnat säsongen strålande och förtjänar att garderas!