Stryktipset Lördag 12 september » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Superettan 11 september 2020

Stryktipset på lördag bjuder på en mycket härlig kupong när Premier League äntligen är tillbaka igen. dessutom en fin jackpot på hela 15 miljoner kronor. Detta vill ni inte missa. I vanlig ordning bjuder Mattias Folkesson och Anders Limpar på sina bästa spikar och skrällar.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från den engelska fotbollen och en från Superettan till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Degerfors (64%)

Anders Limpar väljer att denna vecka spela Degerfors som veckans bästa spik. Ett Degerfors som gått väldigt starkt i årets Superettan med Johan Bertilsson i spetsen som bidragit med tio mål hittills.

På hemmaplan är man också bra. 18 poäng på åtta matcher. Möter på lördag ett Jönköping Södra som inte visat sig vara bra på bortaplan denna säsong.

- När jag tittade på kupongen så tyckte jag ändå att den var spiken i mitt tycke, säger Anders Limpar i "Uppsnack Stryktipset" och fortsätter:

- Jag tror dom kan göra det surt för J-södra

Degerfors

Folkesson - Norwich (45%)

När Mattias Folkesson gör sitt val för veckans spik föll valet på Norwich. Ett Norwich som föll åkte ur Premier League, men som fått behålla sin stomme inför denna säsong. 

Möter Huddersfield på bortaplan som förra säsongen hamnade på nedre halvan i Championship. Därav känns denna tvåa mycket intressant.

Norwich har verkligen fått ha kvar sin stomme

- Jag tycker Norwich känns riktigt bra inför den här säsongen. Man åkte ut Premier League och fick det inte att stämma, säger Mattias Folkesson i uppsnack Stryktipset och fortsätter:

- Norwich har verkligen fått ha kvar sin stomme och Huddersfield ser ut att vara ett bottenlag inför den här säsongen.

💣 Kupongens skräll

Limpar - Leeds (8%)

På många sätt en intressant match i premiäromgången när mästaren Liverpool tar sig an nykomlingen Leeds. Det är inget snack om att Liverpool går in som favoriter, men här väljer Ander Limpar att ta med både krysset och tvåan på sin kupong.

Tror Leeds kan överraska

– Jag tippar helgardering här. Man får inte missa 8% på Leeds i en premiär. Man ska varken ta bort krysset eller tvåan här. Jag tror Leeds kan överraska, säger Lirar i "Uppsnack Stryktipset".

Folkesson - Reading (17%)

Mattias Folkesson väljer att ha med Reading som sin skräll på lördagens kupong. Han har förvisso valt att helgardera denna match, men flaggar lite för Reding här som ställs mot Derby. 

Ett Derby som haft lite skadebekymmer och man vet inte helt säkert vilka spelare som kommer vara tillgängliga för spel på lördag.

- Skulle det bli att Rooney inte kommer till spel så är det ett stort avbräck, säger Mattias Folkesson i fredagens sändning av "Uppsnack Stryktipset" och fortsätter:

- Och Reading känns spännande med ny tränare och jag tror det här kan bli en skräll på Stryktips-kupongen helt enkelt.

Reading

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips så spana in våra spelläggares rader här.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Trump vs Biden - riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Snart ska det avgöras! Trump vs Biden & nu får alla nya kunder hos Betfair spelbörs 100 kr riskfritt spel att använda till valet som avgörs den 3 november. Läs mer

Riskfritt spel till Man United vs Arsenal

Premier League 30 oktober 2020

SÖNDAG! Match I Premier League mellan Manchester United & Arsenal. Till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel värt 100 kronor. ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Udinese v Milan - 100 kronor tillbaka!

Serie A 30 oktober 2020

SÖNDAG: Zlatans Milan ställs mot Udinese i Serie A på söndag. Vi får se om målproduktionen på vår svensk fortsätter. Smarkets har fått svensk licens och bjuder på en fin kampanj ... Läs mer

Trav på Solvalla med 100 kr gratisspel

Idag är det trav på Solvalla som står på schemat och är du ny kund hos Betfair Spelbörs kan du ta del av ett riskfritt spel värt 100 kronor. Satsa 100 kr innan loppet startar & få ... Läs mer

Juventus vs Barcelona - riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Champions League 28 oktober 2020

Ikväll rullar Champions League vidare och detta med bland annat match mellan Juventus och Barcelona. Till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer