• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas Weimer.

⚽️ Stryktipset lördag 18 september

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fem matcher från Premier League och sex matcher från Championship. Dessutom 15 miljoner i jackpot!

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - QPR (66%)

QPR möter Bristol City I match 13 på kupongen och det är många som går på hemmalaget här. Även Limpar.

Limpar om QPR - Bristol City
Anders Limpar

Anders Limpar

Jag tycker man ska gardera de riktigt höga procenten på denna kupong och det är Liverpool och City. Då måste man välja några andra favoriter som inte streckas lika hårt. Ett sånt lag är QPR som jag tycker känns riktigt bra i år. Man har fått till alla delar i sitt spel och bör mala ner Bristol City hemma.

Weimer -Birmingham (53%)

Petersborugh tar sig an Birmingham på hemmaplan i match 12 på Stryktipset. Då spikar Weimer.

Weimer om Peterborough - Birmingham
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Lee Bowyer börjar få ordning på laget här och anfallaren Hogan som gjort tre mål. Jag tycker man ser väldigt bra ut och vinner skotten i nästan alla matcher hittills. Peterborough har varit riktigt under isen och spelat uselt. Har svårt att se att de ska ta poäng här heller.

V37 2021 raderna

Våra experters rader inför helgen

🔨 Kupongens skräll Stryktipset

Limpar - Barnsley (33%)

Match 6 innehåller två lag som var med i toppen förra säsongen. Blackburn och Barnsley där Barnsley agerar hemmalag. Limpar tror att det kan vända snart för Barnsley.

Limpar om Barnsley - Blackburn
Anders Limpar

Anders Limpar

Jag tror att Barnsley kan klura till det här och vinna. Ju mer man torskar desto närmare kommer man en vinst. Nu gjorde man en bra match i veckan här när man fick oavgjort mot Stoke. Barnsley är ett bra lag och förr eller senare vänder det. Jag hoppas på förr!

Weimer - Cardiff (30%)

På Cardiff City Stadium tar sig Cardiff an Bournemouth på hemmaplan. Det blir en tät match mot Bournemouth men Weimer varnar lite för hemmalaget här.

    Weimer om Cardiff vs Bournemouth
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Cardiff har börjat lite tveksamt men jag tycker ändå man är på gång nu. Man har spelat klart bättre senaste matcherna och hemma till 30%, jag tycker man ska ha med den även om Bournemouth är bra. Strecken är dock bra tycker jag för att man ska kunna knipa en pinne här, minst!

    Läs senaste Stryktipskrönikan 18 September

    Bettingstugan stryktipskronika andreas stenberg

    Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

    Premier League 17 september 2021

    Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

    📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 11 September

    I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Sanel igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt förstås ger de sina tankar kring sina spikar och skrällar på veckans kupong.

    🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 18 september

    13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

    Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: