• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 24 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 25 miljoner i jackpot! En kupong är dock inte värd något utan riktigt bra spikar och skrällar. Här serveras de av våra experter Weimer och Limpar.

⚽️ Stryktipset lördag 25 september

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fem matcher från Premier League och sex matcher från Championship. Dessutom 25 miljoner i jackpot!

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - Stoke (70%)

Stoke vänder hem igen efter 1-2 mot Derby förra veckan. Ny chans till seger nu när Hull kommer på besök. Limpan väljer sida här.

Limpar om
Anders Limpar

Anders Limpar

Stoke har gått som tåget under säsongen även om det var lite smolk i bägaren senast mot Derby. Men då var det borta och nu är det hemma där man är starka. Hull är urusla och kommer inte ha en chans här. Jag tycker inte man ska slänga iväg några andra tecken här. Spik och gå vidare!

Weimer - Fulham (53%)

Fulham inledde säsongen strålande men har tappat lite fart i de senaste omgångarna. Det hindrar inte Weimer från att spika The Cottagers.

Weimer om Bristol City - Fulham
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Fulham var överlägsna mot Reading senast. Man vinner skotten 23 mot 8 men förlorar matchen 1-2. Fulham må vara lite i en formsvacka men det är det bästa laget i serien. Bristol City tycker jag har fler poäng än de borde sett till spelet. Låga 53% på Fulham, det är bara att tacka och ta emot.

Stryktipset tips förslag

Våra experters rader inför helgen

🔨 Kupongens skräll Stryktipset

Limpar - Derby (12%)

Sheffield Utd tar emot Derby i en match där bortalaget helt plötsligt blivit jumbo. Detta efter 12 poängs avdrag efter sina ekonomiska problem. 

Limpar om Fulham - Derby
Anders Limpar

Anders Limpar

Jag tror det kan ge en moralhöjare och en knyta näven match där Rooney eldar på sina spelare efter att ha fått den där käftsmällen med -12 poäng. Jag tror man kan växla upp och verkligen ge Sheffield Utd en match. 12% i Championship - det är bara att knipa!

Weimer - Newcastle (24%)

Watford fick till en fin trepoängare senast när man besegrade Norwich på bortaplan. En ny viktig match när bottenkollegan Newcastle kommer på besök.

    Weimer om Watford vs Newcastle
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Två lag ur form här men att Norwich ska stå som så klara favoriter tycker jag inte stämmer. Den här matchen kan gå lite hur som helst och jag skulle inte bli förvånad om Newcastle kan ro hem detta. 24% måste med!

    Newcastle Norwich Stryktipset

    📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 24 September

    I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Bobby igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka med 25 miljoner i jackpot. Hör även Limpans ord om debuten i division 5!

    Läs mer om Stryktipset 25 september

    Bettingstugan stryktipskronika dalibor

    Stryktipskrönikan med Bettingstugan 25 September

    Premier League 24 september 2021

    Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

    Skarmavbild 2021 09 24 kl 12 37 46

    "Jag var så stel så jag knappt kunde knyta skorna!" - Limpar om sin debut!

    24 september 2021

    Anders Limpar har börjat spela fotboll igen, detta i division 5 klubben Hede IK uppe i Härjedalen. Hör Limpans egna ord om den galna matchen där han även gör mål från halva planen! Läs mer

    🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 25 september

    13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

    Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: