• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 20 september 2019

Ingen jackpot denna vecka men det kommer bli en fin omsättning på en rolig rad. Luta dig tillbaka och låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida er igenom veckans bästa spikar och skrällar. Ett måste om man vill åt de stora pengarna!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Manchester City 85%

Limpar tycker det är en tråkig spik men samtidigt ett måste. Det är en hel del skador i Watford, tillexempel Troy Deeney som är en viktig kugge i The Hornets och Welbeck som satt på läktaren ur form senast. Limpar tror helt enkelt på en överkörning från Peps lag. Efter smällen mot Norwich senast vann man komfortabelt med 3-0 borta i Europa League mot Shaktar Donetsk. Nu har man fem poäng upp till Liverpool och frågan är hur många poäng man kan släppa iväg dem med. Det lär inte bli någon rotation utan Pep ställer säkerligen ut bästa laget på banan. Den här matchen - det är en match man bara ska vinna!

Watford firar 125 år

Om ni ser en lycklig Gino Pozzo, ägare i Watford, på lördag så är det för att Watford firar 125 år på dagen mot Manchester City.

Gino Pozzo Watford Manchester City Stryktipset

Gino Pozzos Watford kommer troligtvis förlora men ändå få fira under dagen

Folkesson - Everton 69%

Everton är lika starka hemma som de är svaga borta. Folkesson nämner 100% och syftar till deras fina hemmaform. Han håller Everton som det bättre laget med mycket vassare spets i truppen. Tillexempel Rickarlison som sett väldigt het ut tillsammans med Digne och Iwobi. Det var även ett Everton som åkte på en rejäl utskällning efter 1-3 förlusten senast mot Bournemouth. Det lär inte upprepas här!

Richarlison Everton Sheffield Stryktipset

Mattias håller Richarlison högt!

💣 Kupongens skräll

Limpar -  Örebro 10%

Norrköping ska ta emot Örebro och Limpan har en skrällvarning som heter duga. Örebro kryssar ofta och det är en bra streckfördelning på matchen som gör att det kan bli fin utdelning om skrällen sker just här. 

Ett pressat hemmalag

Limpan nämner dock att Norrköping mycket väl kan vinna men kan Örebro tighta till defensiven och hålla oavgjort länge så kan det komma någon slumpchans sent i matchen. Något som kan spela in är att Örebro kan spela avslappnat medan Limpar mycket riktigt nämner att Norrköping och tränare Jens Gustavsson är under press! Allting har ett slut, och för Norrköpings del kan säsongen ta slut på lördag.

Jens Gustavsson IFK Norrköping Örebro SK Stryktipset

En pressad hemmatränare

Folkesson - Blackburn 26%

Reading tar emot Blackburn och Mattias har sin skräll klar. Reading har 7 poäng men har enligt Bettingstugans expert ändå överpresterat. Blackburn tre poäng mer och känns stabila. De lär bli ett mittenlag i år och kommer säkerligen ta en del fina skalper. Reading däremot känns skakiga och blandar och ger mycket. Blackburn har goda chanser att vinna och 26% är bra

We will go there in a really positive frame of mind and try to get the result that just keeps the momentum going

Tony Mowbray är optimistisk inför matchen, en match de vann förra säsongen med.

Se highlights från Blackburns 2-0 seger över Millwall senast:

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910