Stryktipset Lördag 2 Oktober » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 1 oktober 2021

Stryktipset rullar vidare, denna vecka med sista matcherna av Premier League innan landslagsuppehållet. Bra läge att drämma in 13 rätt så man kan njuta av Sverige i lugn och ro nästa vecka alltså. Men för att få 13 rätt krävs fina spikar och skrällar. Här kommer förslag till just det från Weimer och Limpar.

⚽️ Stryktipset lördag 2 Oktober

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fem matcher från Premier League och åtta matcher från Championship. Ingen jackpot men en problematisk rad som kan ge större utdelning om man hittar rätt.

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - Chelsea (78%)

Chelsea vänder hem till ligan igen efter en 0-1 förlust mot Juventus i Champions League. Nu väntar ny match mot Southampton på Stamford Bridge.

Limpar om Chelsea - Southampton på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

Jag kan inte se att Chelsea ska vaska denna match när man ligger som man gör i tabellen. Visst, det är mindre vila men man har också en mycket större trupp än Southampton som är byggd just för dessa matcher. Borta hade jag garderat upp den här matchen men på hemmaplan ska 1an räcka. Spik 1 på Chelsea helt enkelt!

Weimer - Arsenal (44%)

Brighton kunde blivit serieledare vid seger mot Crystal Palace men fick bara med sig oavgjort. Nu ställs man mot Arsenal som är på väg upp igen efter en tveksam start. Weimer väljer sida här.

Weimer om Brighton - Arsenal på Stryktipset
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Brighton har gått strålande i säsongsinledningen och det är nog envart för att man i år satt dit chanserna. Förra året hackade avsluten riktigt mycket men i år har Maupay klivit fram och gett det där som Brighton saknade. Trots det tror jag lite att det är ett korthus som Potter har här. Man är bollskickliga och kommer troligtvis hamna på övre halvan men det är inget topplag. Och tittar man på lagen man besegrat är det just lagen i botten. Arsenal har en större tyngd och en mycket högre nivå om allt sitter. Och känslan i laget efter derbyt senast samt tredje raka ligavinsten bör vara god. Arteta får mitt förtroende här även om det såklart kan vara intressant med X2 om Arsenal streckas för högt med.

3 stryktips 2021 Aterstalld Aterstalld Aterstalld Aterstalld

Våra experters rader inför helgen

🔨 Kupongens skräll Stryktipset

Limpar - Watford (16%)

Leeds tar emot Watford på hemmaplan och streckas upp över 60%. För högt tycker Limpar som varnar för Watford.

Limpar om Leeds - Watford på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

Watford är en pigg nykomling som kommer sätta käppar i hjulet för många lag under säsongen. Här tror jag det är fint läge att göra det igen efter den tveksamma start som Leeds fått. Många verkar tro blint på Bielsas lag hemma men det är inte samma kraft längre. Jag tror det här blir en jämn match och då är 16% något jag vill ha med på kupongen.

Weimer - Burnley - Norwich X (23%)

Burnley tar emot jumbon Norwich hemma och då är det ett hemmalag som får det stora favoritskapet. Inte så konstigt när motståndarna kommer med sex raka. Men är det så enkelt som att spika och gå vidare? Det tycker inte Weimer.

  Weimer om Burnley vs Norwich på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Visst ska Burnley vara favoriter men det här är lite löjligt. Burnley ska inte stå i 60% mot något annat lag i ligan. Norwich är visserligen inne i en riktigt dålig trend, men när Burnley ska föra spelet och vara de som ska attackera vet vi att det kan gå illa. Jag har en magkänsla att det kan bli X här eller varför inte 2? Jag helgarderar och hoppas på skrällen.

  Pukki Norwich

  Pukki och Norwich går för att sno poäng av Burnley

  📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 2 Oktober

  I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Sanel igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt när de delar med sig av veckans spikar och skrällar på kupongen!

  🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 2 Oktober

  13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

  Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

  Fler spelnyheter & kampanjer

  Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

  Premier League 26 november 2021

  Stryktipset är tillbaka och det med besked. 15 miljoner i jackpot väntar på lördag när flera fina matcher ska spelas. Viktigt att hitta skrällarna och spikarna på denna kupong om ... Läs mer

  Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

  Idol 26 november 2021

  Fredagsfinalerna för Idol 2021 börjar närma sig sin dramatiska avslutning. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas inför fredagsfinalen den 26e november och det finns en ... Läs mer

  Black Week hos Snabbare - 5000 SEK bonus!

  25 november 2021

  Det råder vilda dagar hos spelbolagen. Nästa på rad att ge en otroligt stor bonus är Snabbare som väljer att dubbla en redan stor bonus. Snabbare har svensk licens samt enkelt ... Läs mer

  De är nya favoriter att vinna Champions League - Hela listan!

  Champions League 25 november 2021

  Fem matcher in i Champions Leagues gruppspel så har det utkristalliserat sig några favoriter till att vinna hela turneringen. Storlag som Man Utd och Barcelona har fått se sina ... Läs mer

  BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

  Premier League 19 november 2021

  Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer