• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.40)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.40)

VM-kval 7 oktober 2021

Stryktipset är tillbaka igen med matcher från VM-kval, Damallsvenskan och Division Ett. Här tar våra experter Anders Limpar och Jonas Weimer ut sina spikar och skrällar till denna spännande Stryktipskupong.

⚽️ Stryktipset lördag 9 Oktober

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller landskamper, matcher från Damallsvenskan och från Division ett.

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - Sverige (82%)

Sverige tar sig an Kosovo hemma på Friends inför över 40 000 på läktarna. Det är nu det är dags att visa att vi hör hemma i VM 2022!

Limpar om Sverige - Kosovo på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

Jag mår dåligt om man tappar en sån här match. Grekland var en svår bortamatch men på Friends är vi mycket bättre. Den här både måste och vill jag verkligen att vi ska gå ut och vinna. Min solklara spik denna vecka.

Weimer - Serbien (74%)

Luxemburg tar emot Serbien på hemmaplan men det är ett landslag som saknar några tongivande spelare. Det avgör matchen tror Weimer.

Weimer om Luxemburg - Serbien på Stryktipset
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Serbien spikas trots ganska hög procent. Luxemburg saknar både Martins och Gerson och det är kännbara tapp för ett så litet land. Serbien jagar i sin tur gruppsegern och borde kunna städa av den här matchen även om Luxemburg tidigare kunnat spela jämt mot många av de bättre lagen.

V40 stryktipset rader 2021

Våra experters rader inför helgen

🔨 Kupongens skräll Stryktipset

Limpar - Georgien X mot Grekland (28%)

I Sveriges grupp ska även lagen bakom oss göra upp. Georgien ställs mot Grekland och Limpan tror på liten skräll här.

Limpar om Georgien - Grekland på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

Jag hoppas ju och tror att Grekland kan tappa poäng i den här matchen. Man saknar sin bästa spelare Zeca till den här matchen. Grekland är inte alls lika bra på bortaplan, utspelade av exempelvis Kosovo. Goergien visade mot Spanien att man kan stå upp riktigt bra. X tippar jag här!

Weimer - Albanien X mot Ungern (25%)

I Grupp I ska Ungern försöka knipa sista halmstrået för att ta sig till VM. Då måste man slå Albanien på hemmaplan. Weimer tror inte det kommer gå vägen.

    Weimer om Ungern - Albanien på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Albanien går som tåget i Grupp I och har faktiskt häng på andraplatsen där man just nu placerar sig. Jag tycker man spelar rätt bra och framförallt anfallsspelet har sett spännande ut. Ungern är förstås stora favoriter hemma men kanske kan Albanien ändå gneta till sig en livsviktig poäng här. Ungern måste ju gå för fullt.

    BB210908 BB924

    Zeca saknas i Grekland

    📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 9 Oktober

    I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Bobby igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt när de delar med sig av veckans spikar och skrällar på kupongen!

    Läs mer om Stryktipset 9 oktober

    Bettingstugan stryktipskronika davidd

    Stryktipskrönikan med Bettingstugan 9 Oktober

    VM-kval 8 oktober 2021

    Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare David Dabeskovic som kommer med sina tankar ... Läs mer

    🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 9 Oktober

    13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

    Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: