Stryktipset Lördag 16 Oktober » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipset återkommer med Premier League på kupongen denna vecka efter landslagsuppehållet. Dessutom har Svenska Spel 10 miljoner i jackpot denna vecka vilket gör arbetet kring att ta fram en bra spik och en bra skräll extra viktig. Det arbetet har experterna Anders Limpar och Jonas Weimer gjort.

⚽️ Stryktipset lördag 16 Oktober

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League samt Championship.

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - Nottingham (53%)

Nottingham Forrest ligger på en 13:e plats i Championship men har fått igång maskineriet ordentligt nu med fyra raka matcher utan förlust. Nu väntar match mot Blackpool hemma och då är man favoriter. Limpan spikar hemmalaget.

Limpar om Nottingham - Blackpool på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

Nottingham har börjat som Arsenal. Urusla! Sen bytta man till Steve Cooper och har kommit igång ordenligt nu. Från ena dagen till den andra så kan det räcka med en ny röst. Nottingham går som tåget på slutet och fortsätter förbi denna station med!

Weimer - Aston Villa (54%)

Landslagsuppehållet kom bra för Villa som hade en liten formkurva nedåt. Nu kommer Wolverhampton på besök och då spikar Weimer hemmalaget.

Weimer om Aston Villa - Nottingham
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Aston Villa har haft en liten svajig säsongsstart där man blandat briljans med tappade poäng. Men hemma är man trots allt väldigt starka. Obesegrade och bara ett insläppt mål. Dessutom i stort sett fulltalig trupp här vilket betyder att vi får se Watkins och Ings uppbackade av ett riktigt bra mittfält. Wolverhampton saknar några viktiga gubbar, däribland Neves, Trincao, Neto och Jonny. Villa vinner!

Raderna 2021 v41 Stryktipset

Våra experters rader inför helgen

🔨 Kupongens skräll på Stryktipset

Limpar - Leicester X (26%)

Toppmatch när Leicester tar emot Man Utd på hemmaplan. Två lag som tippades i toppen men där ingen av lagen har råd att förlora.

Limpar om Leicester - Man Utd på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

Med tanke på skadorna i Man Utd backlinje samt det faktum att Ole Gunnar Solskjaer tappat laget lite gör att jag tror Leicester kan ordna en poäng hemma. Leicester är bra hemma och har fått tillbaka en del spelare. Ingen enkel tvåa trots Ronaldos målshow i landslaget i veckan.

Weimer - Luton (19%)

11an Millwall spelar mot 13e placerade Luton på The Den kl 16:00 på lördag. En ypperlig match att hitta skrällen tycker Weimer.

  Weimer om Millwall - Luton på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Luton är ett lag som kan slå vilket lag som helst men kan förlora mot vilket lag som helst. Man vinner med 5-0 exempelvis mot starka Coventry och man har en hel del bra spelare. Vinner i princip alltid skotten. Visst, Millwall ska vara favoriter hemma med sin fysik och sitt hemmastöd. Men jag skulle i alla fall inte bli förvånad om Luton tar poäng. När Millwall är så överstreckade också är det bara att tacka och ta emot.

  Jamie Vardy Leicester Norwich Stryktipset

  Vardy ordnar poäng?

  📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 16 Oktober

  I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Sanel igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt när de delar med sig av veckans spikar och skrällar på kupongen!

  🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 16 Oktober

  13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

  Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

  Fler spelnyheter & kampanjer

  Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

  Premier League 26 november 2021

  Stryktipset är tillbaka och det med besked. 15 miljoner i jackpot väntar på lördag när flera fina matcher ska spelas. Viktigt att hitta skrällarna och spikarna på denna kupong om ... Läs mer

  Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

  Idol 26 november 2021

  Fredagsfinalerna för Idol 2021 börjar närma sig sin dramatiska avslutning. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas inför fredagsfinalen den 26e november och det finns en ... Läs mer

  Black Week hos Snabbare - 5000 SEK bonus!

  25 november 2021

  Det råder vilda dagar hos spelbolagen. Nästa på rad att ge en otroligt stor bonus är Snabbare som väljer att dubbla en redan stor bonus. Snabbare har svensk licens samt enkelt ... Läs mer

  De är nya favoriter att vinna Champions League - Hela listan!

  Champions League 25 november 2021

  Fem matcher in i Champions Leagues gruppspel så har det utkristalliserat sig några favoriter till att vinna hela turneringen. Storlag som Man Utd och Barcelona har fått se sina ... Läs mer

  BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

  Premier League 19 november 2021

  Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer