• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 16 oktober 2020

10 miljoner i jackpot denna helg då den engelska fotbollen gör comeback efter landslagsuppehållet! Häng med på jakten på 13 rätt och lyssna till våra experter Mattias Folkesson och Anders Limpar som tar ut sina bästa spikar och skrällar till omgången.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från Premier League och Championship till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Swansea (72%)

Swansea tar sig an Huddersfield och Limpan har en klar favorit till matchen!

En solklar spik

"Swansea har börjat bra och de ligger fyra nu men jag tror man kommer klättra ännu mer. Man har 2 poäng upp till Bristol City och de bör man ta sig förbi med det här laget. För Hudderafield väntar en svårt bortamatch. Jag har svårt att se att de kommer ut med poäng här. Huddersfield blir man för övrigt inte klok på. De floppar här med, en solklar spik i mina ögon!"

Swansea Huddersfield Stryktipset

Swansea får jubla igen?

Folkesson - Bristol City (52%)

Bottenlaget Barnsley tar emot topplaget Bristol City och det är i denna match som Mattias plockar ut sin spik.

Bristol kommer ligga med i toppen

"Bristol har öppnat oerhört startkt och det är inte konstigt med det här laget. Nu möter man Barnsley med svag form här.  Streckfördelningen är lite låg på Bristol även om den stigit senaste dagen. Men i mina ögon en mycket bra spik. De är också stora favoriter hos spelbolagen. Övertygad om att Bristol kommer vara med i toppen när vi summerar ligan och att Barnsley kommer kriga där ner".

Bristol City Stryktipset

Bristol Citys Jamie Paterson och Sheffield Wednesdays Barry Bannan I kamp

💣 Kupongens skräll

Limpar - X i Chelsea v Southampton (17%)

Chelsea tar sig an Southampton på hemmaplan. Ett uppsnacket hemmalag som inte fått det att stämma inledningsvis.

"Jag tycker Chelsea börjar få ordning på det efter matchen mot Liverpool. Men här har man skador på båda sina keeprar och tvingas ställa upp med tredjemålvakten Caballero här. Southampton är också alltid bra mot topplagen. Och procenten på X men även 2 lockar. Kanske långsökt med vinst men jag tror på X här!"

Chelsea Stryktipset Southampton

39 åriga Caballero kastas in

Folkesson - Sheffield Wednesday (22%)

Birmingham streckas hårt när de tar sig an Sheffield Wednesday. Då går Mattias emot.

"Jag tycker det är intressant med 22% på Sheffield när de står i 2.92 att vinna enligt spelbolagen. Ett värdespel om något. Visst Birmingham är favoriter och jag har helgardering men flaggar för 2an här. Sheffield har gjort det bra. Startade på -12p och började lite motigt men här ska vi inte titta på tabellen, de har ett bra lag! Kan slå alla lag i den här serien".

Birmingham Sheffield Wednesday Stryktipset

Charles Hagan mot Fulhamss Michael Hector Pool

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips rekommenderar vi att spana in våra spelläggares rader.

Ny spelläggare

Vi har även glädjen att meddela att Bettingstugan har en ny spelläggare. Tomas (Pippo) Wahlberg drev tidigare spelbutik i Stockholm men lever nu enbart på betting och vi är glada att han vill hjälpa oss med sin kunskap. Han kommer erbjuda spel på Stryktipset och Europatipset åt oss. Leta efter namnet Pippo.