• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 21 oktober 2021

Svenska spel kommer med en ny kupong till Stryktipset denna vecka och det är inte vilken omgång som helst, utan vi har 20 miljoner i jackpot! Nyckeln för att sätta en kupong som ska ge mycket pengar är att ha en riktigt fin spik och en bra skräll. Här kommer förslag på just det från våra experter Jonas Weimer och bronshjälten från 1994 - Anders Limpar!

⚽️ Stryktipset lördag 23 Oktober

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League samt Championship.

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - West Bromwich (75%)

West Bromwich ligger med i toppen av Championship och har gått fint hemma senaste tiden. Nu kommer Bristol City på besök.

Limpar om WBA - Bristol City på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

Det här är första tecknet jag sätter in, WBA trots rätt hög procent. De är svårslagna hemma. Sex raka utan förlust. Bristol har inte vad som krävs i sånna här matcher, de har fått lite för många poäng sett till prestation. Spar tecken i denna!

Weimer - Crystal Palace (58%)

Crystal Palace forsätter vägra förlora. Nu kommer världens rikast klubb på besök - Newcastle United.

Weimer om Crystal Palace - Newcastle på Stryktipset
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jag tror helt enkelt Newcastle får det jobbigt fram till vinterfönstret. Man går grymt trögt och har sparkat Steve Bruce. Det är lite karusell nu innan man kan börja få in en ny tränare och ett par nya gubbar. Crystal Palace under Patrick Viera börjar se riktigt bra ut, framförallt på hemmaplan. Och vilken offensiv man har nu med Benteke, Ayew, Zaha och Edouard. En hyfsat fin procent på ettan ändå!

Stryktipset 3rader v42 2021

🔨 Kupongens skräll på Stryktipset

Limpar - Watford X (17%)

Everton startade säsongen fantastiskt men hamnat i en lite tyngre period. Perfekt då att hitta skrällen på poängtapp tycker Limpar.

Limpar om Everton - Watford på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

Mitt kära Everton hade tre raka vinster innan West Ham. Så torskar man och förstör sin fina form. Nu har man en rad skador i laget och spelare som kommer tillbaka men som inte är i form. Everton är inte så bra på att föra matcherna utan är bättre mot starkare lag. Det här kan sluta illa, typ 1-1 eller 2-2. Jag hoppas på Everton men fin procent på X!

Weimer - Stoke (29%)

Stoke åker till The Den med två raka förluster. Trots det är man bra med i tabellen på en sjundeplats. Weimer tror på gästerna.

    Weimer om Millwall - Stoke på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Stoke kommer till den här matchen med ett par plumpar men det är tighta matcher. Man har en slagkraftig elva och jag tycker ändå man spelat bra. Defensiva innermitten Saville tog rött senast för Millwall. Man rasade också ihop mot Luton 0-2 förra helgen. Det kan hända igen här!

    BB211016 ZF008

    Stoke ska med på kupongen tycker Weimer

    📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 23 Oktober

    I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Sanel igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt när de delar med sig av veckans spikar och skrällar på kupongen!

    🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 16 Oktober

    13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

    Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: