• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 18 oktober 2019

Landskamperna slut för denna gång och nu väntar engelska matcher på kupongen igen. Dessutom 12 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Chelsea (84%)

Limpan har hittat sin spik i London och på Chelsea. Det är han nog inte ensam om i Sverige då hela 84% har kritat i 1an. Dock är det förståligt. Chelsea har verkligen hittat formen efter en trevande inledning. 

Chelsea har trummat igång

Den här uteckligen förutspådde dock Limpan för flera veckor sedan när han sa att laget skulle växa in i det och komma igång. Och igång är man - med fyra raka segrar och en offensiv som kan mäta sig med de bästa! Här tror Limpar på överkörning. Newcastles seger mot United säger inte så mycket med tanke på hur kaotiskt det är i United. 

Kommer ni ihåg Cissés mål mot Chelsea? Årets mål blev det 2012. Våra experter tror att youtube-mål är det enda ni får se från Newcastle denna helg.

Folkesson - Chelsea (84%)

Folkesson gillar verkligen Lampards bygge av offensiven! Det saknas lite defensivt tänk men när offensiven är som den är spelar det ingen roll. Spiken hamnar alltså på samma lag från våra experter - och det brukar betyda magi. 

Newcastle kan inte stoppa Abraham

Hudson-Odoi ser riktigt bra ut på vänsterkanten och Abraham fortsätter göra mål längst fram. 8 mål på 8 matcher nu och det blir troligtvis fler på lördag. Även om Kanté är skadad så tycker Folkesson att spiken på match ett är given!

Abraham Chelsea Premier League Stryktipset

Abraham är Lampards kelgris just nu

💣 Kupongens skräll

Limpar - Crystal Palace (12%)

Oj, Limpars skräll vore verkligen en skräll. Han skriver ner 1:an på Palace med gardering med Cityvinst. Ett smart val då 88% kan ryka på matchen vid en hemmaseger. Men det är inget dussinlag man möter. Limpan lyfter dock fram en del saker som kan tyda på att Palace har en god chans här. Man är ett vant "skrällag" då man ofta spelar bra mot topplagen. 

Starka på Selhurst Park

Dessutom är man sylvassa hemma. Nu har man 7 poäng på 3 matcher och en bra form att bygga vidare på. Limpar nämner också att City är pressade. Man har inte råd med många fler poängtapp när Liverpool spelar som de gör - kanske blir spelarna lite hämmade av det.

Premier League Resultat Vinnare

En pressad mästartränare

Folkesson - Burnley (9%)

Folkessons skräll hamnar på Burnley i bortamatchen mot Leicester. En match som helgarderas men det finns ett jättefint värde på Burnley. 9% alltså i skrivandets stund. Leicester är bra men de är inget av de lagen som kommer hamna i toppen. 

Kryss är inte alls omöjligt

Istället är Leicester absolut som ska vara favoriter i de här matcherna men som kommer tappa konstiga poäng mot de lite sämre lagen också. Burnley jobbar mycket i det tysta och är bättre än vad många tror. Har inte förlorat på fyra matcher och har 8 poäng på dessa matcher. Folkesson helgarderar men varnar för både X och 2:an!

Se highlights från Burnleys fina 1-0 seger mot Everton senast: