Stryktipset Lördag 30 Oktober » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.43)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.43)

Premier League 29 oktober 2021

Stryktipset innehåller denna vecka matcher från Premier League och Championship. Men inte nog md det får vi även 16 miljoner i jackpot. Detta gör kupongen extra spännande på förhand och dessutom gör de jobbet att träffa rätt spikar och skrällar viktigt. Här kommer våra experter med sina tips.

⚽️ Stryktipset lördag 30 Oktober

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League samt Championship.

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - Derby (36%)

Ny match och nya möjligheter för jumbon Derby. Nu kommer Blackburn på besök men Limpan tror Blackburn kammar noll.

Limpar om Derby - Blackburn på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

Jag har sån förkärlek till Derby, det ska jag säga. Men det här blir min vågade spik. Derby hemma är ruggigt starka och ännu inte förlorat. Jag chansspikar men tror ändå att jag kommer få rätt, Derby är i mina ögon starkare. Blackburn har bara en vinst borta under säsongen.

Weimer -  Sheffield Utd (63%)

På Bramall Lane ska Sheffield Utd försöka rädda säsongen. Nykomlingen Blackpool kommer på besök men det är ett Blackpool som har fått bra start! Weimer tror dock inte att man räcker till här.

Weimer om Bristol City - Barnsley på Stryktipset
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Sheffield har överlägset bäst hemmastöd av alla klubbar i Championship. De snittar 27000 per match. Trots det har man inte rosat marknaden. Framförallt är det försvaret som hackat med 21 insläppta mål. Tre mål mer än gästerna Blackpool som kommer på besök.

Premier League mot League one för bara en säsong sedan men jag tycker det är risk att svenska folket tittar för mycket enbart på tabellen här. Då missar man att Sheffield faktiskt är ett mycket bättre lag än Blackpool. 63% tycker jag är fint sett till att Sheffield är rätt stora favoriter här i mina ögon. Dessutom, man har fått tillbaka skadade Mousset. Två mål senast när man vann 3-2 mot Barnsley. Och vilka mål han gjorde. Riktigt klass! Mousset blir tungan på vågen här och annars räddar Olsen laget.

Stryktipset rader v43 2021

🔨 Kupongens skräll på Stryktipset

Limpar - Newcastle X (13%)

Newcastle ställs mot tufft motstånd på lördag när Chelsea kommer på besök. För tufft? Inte om du frågar Anders Limpar.

Limpar om Newcastle - Chelsea på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

Det här är en match jag ser fram emot. Jag har spelat många sånna här matcher där man är storfavoriter och bara ska gå in och vinna, men så låser det sig och matchen slutar 0-0. Det kan bli en sån match för jag tycker kanske inte Chelsea kommit upp till sin toppnivå från förra säsongen. Ett fint värde i alla fall på krysset och något sånt tecken behöver vi få in.

Weimer - Barnsley (18%)

På Ashton Gate Stadium ska två av bottenlagen ta sig an varandra. Bristol City mot Barnsley där Weimer hittar sin skräll på kupongen.

  Weimer om Bristol City - Barnsley på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Detta är en 50/50 match i mina ögon men där jag ändå håller Barnsley som den bättre truppen. Visst, självförtroendet är i botten men jag har svårt att se att kräftgången ska fortsätta. Bristol City tyckte jag började oväntat starkt men nu på slutet har man mer känt igen dem igen. När procenten ligger som de ligger tycker jag värdet finns till höger. 18% är galet lågt på Barnsley.

  Newcastle Stryktipset

  📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 30 Oktober

  I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Sanel igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt när de delar med sig av veckans spikar och skrällar på kupongen!

  🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 30 Oktober

  13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

  Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

  Fler spelnyheter & kampanjer

  Tre nya spelläggare till Bettingstugan och Direkten Ryd

  26 januari 2022

  Vinsterna på andelsspelet med Bettingstugan och Direkten Ryd fortsätter regna in. Nu stärker vi ett redan starkt startfält med tre nya spelläggare. Läs deras tankar om andelsspel ... Läs mer

  Melodifestivalen 2022 - oddsen har kommit!

  Melodifestivalen 26 januari 2022

  Melodifestivalen 2022 närmar sig med stormsteg och därmed också intresset av att betta på tävlingarna. Som vanligt är det fyra deltävlingar, en semifinal och en final som ska ... Läs mer

  Bettingstugan söker ny tipster » Fokus på Sverige!

  Allsvenskan 26 januari 2022

  Bettingstugan söker en ny tipster till framförallt svensk fotboll och allt från Allsvenskan till Division 1. Sitter du inne med spetskunskaperna i våra svenska serier? Tveka inte ... Läs mer

  Betta på Vinter-OS 2022 » Välj rätt Spelbolag & Bonus

  Vinterspelen 25 januari 2022

  Vinterspelen 2022 i Peking närmar sig med stormsteg! Och det gör även vår bevakning av mästerskapet där vi hoppas kunna bjuda på mycket speltips, kampanjer och bonusar till ... Läs mer

  Tre Kronor jagar guld i Vinterspelen 2022 - här är oddsen

  25 januari 2022

  Snart är det dags för Vinterspelen 2022 i Peking. Tre Kronor har - precis som konkurrenterna - inga NHL-spelare, men har ändå fått ihop ett intressant lag som jagar guld. I den ... Läs mer