Stryktipset Lördag 27 november » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.48)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.48)

Premier League 27 november 2020

Dags för ett nytt Stryktips och det är inte vilken omgång som helst. 12 miljoner väntar i jackpot och vi räknar med att det kommer bli hög omsättning på denna kupong som innehåller en del kluriga matcher. Låt våra experter guida er rätt i djungeln av spikar, skrällar och lianer.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel kommer med en ny spännande rad och har plockat ut majoriteten Premier League och Championship till Stryktipset på lördag men även smugit med en League one match. Dessutom serveras vi 12 (!) miljoner i jackpot. Våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Norwich (74%)

Norwich kliver in som stora favoriter hemma mot Coventry på lördag och det är inte så konstigt. Laget har radat upp segrar på slutet och toppar nu The Championship med sina 27 poäng på 13 spelade matcher. Är man på väg tillbaka till finrummet i England kanske? Limpar tar i alla fall fram sin spik här med motiveringen:

"Min solklara spik här. Jag tror på en enkel seger och vill inte slänga bort några tecken här. Coventry har inga bortasegrar och jag tycker Noriwch är så proffsiga. De håller nollan till och med".

Folkesson - Bournemouth (59%)

Ett annat nedflyttat Premier Leaguelag är Bournemouth som nu skuggar Norwich på förstaplatsen i Championship. Laget har kommit igång ordenligt nu och vunnit sina tre senaste matcher. Nu reser man till Rotherham för att ta sig an nykomlingen. Mattias tror på bortaseger:

Alla Rotherhams segrar har varit mot bottenlag

"Bournemouth är ett lag som jag håller som favoriter till uppflyttning. Man har startat säsongen övertygande med endast en förlust på 13 matcher. Rotherham hade en tung inledning och har endast tre vinter, mot bottenlag dessutom".

Stryktipset spik 28 november

💣 Kupongens skräll

Limpar -  X i Derby - Wycombe

I match 12 på Stryktipset hittar vi ett riktigt bottenmöte. Jumbon Derby har hemmaplan mot laget som ligger två placeringar före - Wycombe. Inget har stämt för hemmalaget inledningsvis och man står på endast en seger. Även Wycombe har haft svårt och radat upp förluster. Nu möts man och då tror Limpar båda lagen får nöja sig med en poäng.

"Jag tror Wycombe kan knipa en poäng här. Jag har en förkärlek till Wayne Rooney och hoppas han kan få en bra resa. Jag sitter på 1X men, med det sagt. Man har problem med målskyttet och man har lite problem med att Rooney är just spelande tränare. Kan bli en tråkig tillställning det här, 0-0 eller 1-1".

Folkesson - Charlton (26%)

Vi har en match från League one på kupongen och där hittar Mattias sin skräll! Ipswich har blandat och gett på slutet men ligger på en femteplats. Nu fr man besök av Charlton som hittat formen på slutet. Hör hans tankar kring matchen här:

"Jag kommer spela 12 i den här matchen men jag flaggar verkligen för 2an här. Två bra lag som ligger på playoffplatsen. Ska komma ihåg att Ipswich är seriens bästa hemmalag och har aningen bättre from. Men Charlton är verkligen ett lag som kan skrälla. Jag tror på en del mål här och då ser den som väldigt öppen".

Stryktipset skräll 28 november

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips rekommenderar vi att spana in våra spelläggares rader. Vi har god form och tillsammans går vi för jackpoten!

Spana gärna in Stugans jackpottjakt här - 50 andelar 229:-/st

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 22 januari 2021

Det är jackpot på Stryktipset denna vecka med 12 miljoner som ska läggas på den redan höga omsättningen. En hel del kluriga matcher från fyra olika ligor och cuper. Det här blir ... Läs mer

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2021

EM 2020 21 januari 2021

Sverige är som ni alla vet klara för Fotbolls-EM 2021. Det nya året är här och nu börjar uppladdningen inför sommarens stora fotbollsevenemang! Här hittar ni all info som finns ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2021

Det är dags för ny omgång av Stryktipset. Ett Stryktips som är vad bänkpress är för gymträning. Det som alla pratar om och det som alla vill bli bra på! Några som är just det är ... Läs mer

Veckans dubbel med Weimer och Bobby

Fotboll 14 januari 2021

Våra experter kommer med ett nytt spel till fredagskvällen! Följande dubbel ger fina 2.82 i odds! Dessutom: rygga spelet och få en bonus! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

FA Cup 7 januari 2021

År 2021 inleds på riktigt på lördag då Stryktipset har sin första omgång detta år! Vi får även en sprakande start på spelåret då inte mindre än 13 FA-cupmatcher ska analyseras. ... Läs mer