• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.4)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.4)

Premier League 24 januari 2020

Alla vet att för att få 13 rätt med en bra utdelning krävs inte bara bra spikar utan även att man hittar skrällarna. Limpan och Folkesson guidar er rätt i vanlig ordning!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Limpar - Newcastle (79%)

Det är nog få som inte sitter med Newcastle till helgen. På hemmaplan ska premier League-laget ta sig an lilla Oxford i League one. Det enda som talar för Oxford är att man kanske underskattas eller att Newcastle, som i sina sämsta stunder kan spela som ett League one lag, har en dålig dag.

Hög procent ett måste

Limpan tror inte det finns någon chans för Oxford att störa Newcastle utan går på raka ettan här. Spiken letas upp till 79% och visst, det ger inga pengar. Men på en svår kupong där många kommer falla på att man har för lite tecken är denna given att spika.

BB191218 ZS006

Oxford nätade mot Manchester City i ligacupen. Trots det: förlust 1-3

Folkesson - Chelsea (69%)

Ett annat lag som står inför en tuff uppgift är Hull som ska spela mot ett av Premier Leagues bästa lag - Chelsea. Hemmaplans fördel för Hull som har visat att man kan slå de flesta lag i Championship i år men även åka på ordentliga bottennapp. Ungefär som Chelsea som fått några oförklarliga poängtapp för att sedan studsa tillbaka och slå något riktigt starkt lag.

Lampard tar seriöst på dessa matcher

Lampard är en tränare som inte tillåter att man inte presterar max, även i dessa cupmatcher. Limpar trycker också på hur bra laget är när de får lite mer ytor. Man har snabba unga spelare som kan det här med att lösa upp ett tight försvar. 69% får duga med samma motivering som Limpar använde. En svår kupong - då måste vissa spikar spikas i även om utdelningen får lida. Det tar vi igen på andra matcher.

Limpar -  Lincoln (13%)

Oj, Limpar väljer att sätta ett skrälltecken på Lincoln till 13%. Möter här Ipswich och båda lagen huserar i League 1 och även om Ipswich ligger bra mycket högre upp i tabellen är inte det här ett otänkbart resultat enligt Limpar. Senaste mötet var så sent som 29:e december då Lincoln vann med 5-3 i Ligacupen efter 20 galna minuter på slutet. Fyra mål gjordes den perioden.

Lincoln kommer med god form

Lincoln har hittat en del form på slutet, kommer exempelvis från två raka segrar mot Bolton (5-1) och Blackpool (1-0). Ipswich hade en tung period före och under jul men har hittat tillbaka lite i vinnarformen igen. Dock är det här en match som inte vore någon jätteskräll men som ändå kan driva upp utdelningen rejält. Limpan sätter dit 2an.

BB191120 BB673

Tony Holy i Ipswich mål hade det jobbigt mot Lincoln senast

Folkesson - Fleetwood (33%)

Fleetwood är inne i en dyster form och har inte vunnit sedan annandagen. Men här kommer goda nyheter - motståndarna Bristol Rovers har ännu sämre form. Fyra raka förluster utan att ens göra mål och senaste vinsten kom i mitten av december.

Fleetwood snäppet starkare

Fleetwood är i grunden det starkare laget och det är dags att bryta den negativa kurvan neråt i tabellen och ta en vinst. Det är ett perfekt läge att få en boost av självförtroende i denna match.

Se Fleetwoods väldigt fina 2-2 mål senast:

💰 Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida