Stryktipset Lördag 6 februari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)

Fotboll 5 februari 2021

Det är återigen dags för Stryktipset! Svenska Spels hyllade poolspel som varje helg lockar tusentals spelare. Denna helg är det 13 miljoner i jackpot och då kan vi räkna med en hög omsättning på veckans kupong. Det allra viktigaste när man lägger sin rad är att få fram en riktigt bra spik. Men utdelningen är även beroende av att man kan hitta skrällarna på kupongen. Det är där våra experter Limpar och Folkesson kommer in i bilden. Läs deras spelförslag här.

⚽️ Stryktipset lördag 30 januari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fyra matcher från Premier League och nio matcher från Championship. Räkna med en hög omsättning på denna Stryktipsrad eftersom vi har 13 miljoner i jackpot igen!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Bristol City (53%)

Bristol City, placerade på en niondeplats i Championsship, tar emot Cardiff som ligger på en sextondeplats. Om Bristol City mest blandar och ger så kan man säga att Cardiff bara ger  poäng till andra lag. Formen är riktigt illa och det är nu åtta matcher sedan man senast tog tre poäng. Kan det väna mot Bristol? Det tror inte Limpar.

Limpar om Bristol City v Cardiff
Redaktionen

Anders Limpar

Bristol City har en sjätteplats i sikte, man är starka hemma trots dålig form. Cardiff däremot går riktigt illa. Jag tycker det här är en skön spik sett till procenten.

Skön spik till procenten

Folkesson - Bournemouth (71%)

Tåget går nu i Championship och ett av de lagen som förflyttat sig länge och längre bak i vagnarna är Bournemouth. Laget som gick så bra ett tag har nu noll (!) poäng på de senaste fyra matcherna. En uppryckning behövs och det tror Folkesson händer när Bournemouth kommer på besök.

Folkesson om Bournemouth v Birmingham
Redaktionen

Mattias Folkesson

Ny tränare i Bournemouth som faktiskt har en bra trupp att jobba med. Spelarna är lättade och jag tror man får en liten boost av detta och ambitionen är att ta en direktplats. Birmingham är inte bra nog för att ta poäng här.

Ny tränare ger boost till en stark trupp
Veckan spik v5

💣 Kupongens skräll

Limpar - X i United mot Everton (20%)

Manchester United tar sig an Everton och det är två lag som kommer med fin känsla. United har sikta på titeln och Everton på Europaspelet. Limpan hittar sin skräll här:

Limpar om Manchester United v Everton
Redaktionen

Anders Limpar

United fick till ett styrkebesked senast med 9-0. Everton kan dock sitta lugnt i båten, man är riktigt bra borta. Faktiskt bättre än hemma. Vi, jag säger vi för Everton är laget i mitt hjärta, har både Richarlison och Calvert Lewin i form. Jag tror den här matchen kan gå lite hur som helst så jag kommer helgarderar den. Dock tycker jag X är det mest lockande här till fina 20%!. Ett måste på kupongen.

X är ett måste på veckans kupong

💣 Folkesson - Sheffield Wednesday (21%)

Millwall fortsätter kryssa sig fram i Championship. Senast kom det tredje raka krysset när man spelade 0-0 mot Norwich hemma. Samtidigt tog Sheffield Wednesday sin andra raka seger när Bournemouth slogs tillbaka med 2-1. En riktigt fin skalp som Folkesson tror man kan bygga vidare på här i match 11:

Folkesson om Millwall v Sheffield Wednesday
Redaktionen

Mattias Folkesson

Jag har helgarderat den här matchen eftersom Sheffield gått riktigt bra på slutet. Jag tror mycket väl man kan lösa en seger här men det här är en match som kan gå lite hur som helst. 21% vill jag ha med.

21% vill jag ha med på Sheffield Wednesday
Veckan skrall v5

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Behöver du en andel till helgens Stryktips? Då har du kommer helt rätt. Vi har andelar i alla storlekar från våra duktiga spelläggare. De har grottat ner sig rejält i Stryktipset denna helg för att sätta 13 rätt tillsammans.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Odds på Sverige i Fotbolls-EM 2021

EM 2021 16 april 2021

Sommarens stora fest kommer närmare och närmare! Vi pratar förstås om Fotbolls EM 2021 som kommer bli en rysligt spännande turnering, inte minst med svenska ögon. Vårt landslag ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 16 april 2021

Det är 18 miljoner i jackpot på helgens Stryktipskupong och all anledning att lägga ner jobbet som krävs för att sitta med 13 rätt på lördag. Två som gjort det är Limpar och ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April

Premier League 15 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer