• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)

Premier League 30 januari 2020

13 rätt och 13 miljoner i jackpot! Den här veckan är det verkligen läge att analysera sönder våra stryktipsmatcher. Denna vecka gör vi en rotation i laget då Stefan Ridderwall går in istället för Anders Limpar. Han får dock trygga Mattias Folkesson bredvid sig när veckans spikar och skrällar ska redas ut!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Folkesson - Liverpool (81%)

13 miljoner i jackpot och en hel del kluriga matcher. Då behöver man en säker spik. Liverpool är ett av om inte världens just nu bästa lag. Att de ska tappa poäng hemma mot Southampton höjer förstås upp utdelningen på veckans kupong men Mattias tycket, precis som oss på redaktionen, att det är bättre att spara tecknen till andra mer troliga skrällar.

Att spika pool är ett framgångsrecept i år

Southampton som visserligen haft en fantastisk tid men här räcker man inte till. 39 poäng skiljer lagen emellan och på lördag kväll är det 42. Spik i match ett!

Salah Liverpool

Går Liverpool att stoppa?

Ridderwall - Fulham (78%)

Fulham tar emot Huddersfield och det är ett hemmalag som kommer med fin form. Bortsett från senaste förlusten mot Man City har man inte förlorat sedan nyårsdagen. Hemma är man starka och har fyra av fem vinster senaste tiden. Mitrovic saknas i Fulham men Stefan tycker de klarat sig bra ändå.

Huddersfield sladdar

Huddersfield som ligger långt ner i tabellen. Formen är också ett frågetecken även om man mäktade med en seger senast mot Hull. Stefan tvekar inte - Fulham spikas.

Marek Rodak Fulham Huddersfield Stryktipset

Marek Rodak fick jobba hårt mot City. Lugnare dag här att vänta.

💣 Kupongens skräll

Folkesson - Brighton (24%)

I match 7 har vi två formsvaga lag. West Ham tar emot Brighton och senast något av lagen vann var femte januari när West Ham slog Gillingham i cupen. Kris alltså! Lagen har radat upp poängtapp. 

Små marginaler bäddar för Brighton 

Mattias tycker dock Brighton har varit med bra i sina matcher och inte haft marginalerna med sig. Det finns en bra trupp och det här är en match som kan passa dem. Det kommer vara små marginaler vem som går segrande ur denna och då är 24% helt klart en bra skräll på kupongen.

Brighton West Ham Stryktipset

Brighton får hoppas på bättre domslut än mot Bournemouth

Ridderwall - Millwall (22%)

Millwall reser till Sheffield och match mot ligaelvan Sheffield Wednesday. Lagen ligger nästan jämt i tabellen med Stefan håller bortalaget som det bättre av de två. Millwall som har haft en fin form sedan december och radat upp vinster fick ett snöpligt poängtapp mot Leeds senast med 2-3. Man hade dock 2-0 och matchen var sett över 90 minuter ändå ett styrkebesked.

Risk för skräll!

Wednesday är inte Leeds och här tycker Stefan att svenska folket streckat lite fel. Tre raka hemmaförluster för Sheffield som är väldigt mycket upp och ner. Ett perfekt läge för skräll med andra ord!

Såhär såg det ut när Millwall tappade 2-0 till 2-3 senast:

💰 Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida

Se veckans uppsnack stryktipset med Ridderwall & Folkesson: