• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 12 februari 2021

Veckans Stryktips är här igen med en spännande rad att analysera! När det kommer till Stryktipset är det alltid hög omsättning så räkna med att det kan komma att bli en riktigt fin vinst på spel kl 21:00 på lördag kväll då sista matchen drar igång. Denna vecka är det spelläggare Robert Bobby Pettersson och Bettingstugans expert Jonas Weimer som står för analysen.

⚽️ Stryktipset lördag 13 februari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tre matcher från Premier League och nio matcher från Championship och en match från League one. Spännande matcher att se fram emot och för att maximera chansen till 13 rätt har våra experter tagit fram varsin spik och skräll till helgens kupong.

🔨 Kupongens spik

Limpar - Watford (67%)

Watford har gått något sämre men får nu besök av laget som är lite i fritt fall - Bristol City. Hemma bör man klara av detta motstånd eller vad tror vår expert:

Bobby om Watford v Bristol City

Xisco Munoz har krävt att man rycker upp sig och jag tror vi kommer få se ett riktigt taggat Watford här. Bristol är väldigt svaga borta och har även en cupmatch i benen. Jag tror helt enkelt Watford tar sig i kragen och spelar hem denna komfortabelt.

Weimer - Man City (72%)

Serieledande Manchester City tar emot Tottenham i kris. Laget hackar i ligan och åkte ur FA Cupen i veckan efter 4-5 (!) mot Everton. Kan Mourinhos mannar studsa tillbaka här med Kane återigen tillbaka? Nej tror Weimer.

Weimer om Man City v Tottenham
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Man City går som tåget just nu och det är inte bara att man vinner utan det är sättet man vinner på. Stabilt försvarsspel och frejdigt anfallsspel. Mot ett Tottenham som har färre dagar vila, ett försvarsspel som inte alls ser bra ut just nu och en Mourinho som famlar tror jag inte det kommer räcka till. Jag tror Tottenham däremot får några extra procent för att de heter just Tottenham. Håller sig spiken under 77-78% tycker jag det är en rimlig spik.

Veckan spik v6 kopia

💣 Kupongens skräll

Bobby - Sheff Wed (28%)

Sheffield Wednesday har äntligen krupit upp över nedflyttningsstrecket. Men än så länge kan man inte andas ut. Inte när motståndet heter Swansea som kommer på besök. Bobby lyfter fram Sheffield som veckans skräll på kupongen.

Bobby om Sheffield Wednesday - Swansea

Fågelkampen när Ugglorna ställs mot svanarna. Neil Thompson har verkligen gjort underverk med detta lag på hemmaplan har man nu 4 av 4. Swansea är såklart bra och jag väljer att helgardera men jag tycker det är ärkefel att inte ha med ettan här till denna fina procent. Tabellen kan man skippa för Sheffield Wednesday startade med många minuspoäng. Ett roligt tecken!

💣 Weimer - X i Cardiff v Coventry (23%)

I match 8 hittar vi Cardiff och Coventry. Hemmalaget har bytt tränare och därmed även hittat tillbaka i vinnarformen. Nu har man hemmaplan mot ett Coventry. Då tror Weimer att det roliga tar slut.

Weimer om Cardiff v Coventry
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Det här är en känsla jag har. Cardiff som bytt tränare och som spelat upp sig rejält. Det måste komma en reaktion och jag tror det kan göra det här. Man har visserligen plockat mycket poäng men knappast spelat ut sina motståndare. Nu kommer Coventry som slåss för sin existens här i Championship och som oftast spelar jämt med sina motståndare. Bara en förlust senaste fyra. Jag tror man kan störa Cardiff här. Och värdet! Galen procent nu på Cardiff.

Veckan skrall v6

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Bettingstugan säljer andelar till dessa system och många fler! Våra spelläggare är redo för att träffa 13 rätt igen, tillsammans med er. 

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: