Stryktipset Lördag 20 februari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 18 februari 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på gång! Denna lördag är det tre matcher från Premier League och nio från Championship som ska analyseras. Våra experter har gjort jobbet och nu kan ni ta del av deras tankar kring veckans bästa spik och skräll.

⚽️ Stryktipset lördag 20 februari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tre matcher från Premier League och tio matcher från Championship. En klurig kupong som kräver en bra spik och en bra skräll om man ska lyckas med konststycket att nå 13 rätt. Låt våra experter guida er rätt.

🔨 Kupongens spik

Bobby - Millwall (73%)

Millwall tar emot jumbon Wycombe på The Den i Millwall. Ett hemmalag som är i form och som jagar fjärde raka. Ska det räcka mot Wycombe som slåss för sin överlevnad i Championship? Det tror Bobby:

Bobby om Millwall v Wycombe

Millwall går just nu väldigt bra och hemma på The Den är man svårslagna. Nu kommer seriens sämsta lag på besök och då kan inte jag se något annat än tre poäng för Millwall. Jag gillar kraften i det här laget och sättet man rykt upp sig på senaste tiden. Wycombe blir en mumsbit!

Weimer - Barnsley (41%)

Bristol City tar emot Barnsley och det här kommer bli en spännande match. Det skiljer bara tre poäng mellan lagen men det skiljer desto mer i form. Weimer har hittat sin favorit i matchen:

Weimer om Bristol City v Barnsley
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Barnsley är heta just nu och det gäller att smida medan järnet är varmt. En enda förlust senaste sex matcherna och det var mot Chelsea. För Bristol City är det just nu fritt fall och jag tror kräftgången kommer fortsätta här. Inte ett mål på fyra matcher och sex raka förluster. Det var tur för dem att säsongen började så pass bra så de har råd med några förluster.

Veckan spik

💣 Kupongens skräll

Bobby - QPR (36%)

The Hoops kommer till den här matchen med en fin formkurva uppåt. Man har vunnit 5 av de senaste 6 matcherna och dessutom bara släppt in tre mål. Nu väntar dock en svår uppgift när AFC Bournemouth kommer på besök.

Bobby om QPR v Bournemouth

Queens Park fortsätter rada upp segrar och är nu uppe på andraplatsen i formtabellen senaste sex! Man har fem vinster och ser riktigt bra ut. Jag gillar den sittande mittfältaren Field som styr och ställer från sin position. Han förtjänar att gå till en ännu större klubb på sikt. Bournemouth tycker jag börjar se lite trötta ut. Framförallt borta där man inte alls får till det. Det här kan bli en bra spik!

💣 Weimer - Huddersfield (22%)

På John Smith Stadium ska Huddersfield upp igen och ta sig an Swansea. Ett Swansea som fortsätter göra det riktigt bra och ligger nu trea i tabellen. Här tror sig Weimer ha hittat skrällchanser på kupongen.

Weimer omHuddersfield v Swansea
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Huddersfield är luriga. Deras possessionspel gör att de ofta får rätt bra stats i sina matcher men ofta har de också väldigt svårt att omsätta det i mål. Men det är i grunden ett bra lag och hemma är man faktiskt rätt bra. Det är bortaspelet som hackat rejält. Swansea fortsätter vara överstreckade och fortsätter vinna. Det måste ta slut - nu!

Veckan skrall

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 20 februari

🏡 Andelsspel på Stryktipset 20 februari

Bettingstugan säljer andelar till de här två systemen och många fler! Våra spelläggare är redo för att träffa 13 rätt igen, tillsammans med er. 

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Odds på Sverige i Fotbolls-EM 2021

EM 2021 16 april 2021

Sommarens stora fest kommer närmare och närmare! Vi pratar förstås om Fotbolls EM 2021 som kommer bli en rysligt spännande turnering, inte minst med svenska ögon. Vårt landslag ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 16 april 2021

Det är 18 miljoner i jackpot på helgens Stryktipskupong och all anledning att lägga ner jobbet som krävs för att sitta med 13 rätt på lördag. Två som gjort det är Limpar och ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April

Premier League 15 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer