• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 26 februari 2021

13 miljoner i jackpot denna vecka på Stryktipset! Det firar vi in med att slå på stort. Vi har Uppsnack Stryktipset, analyser på hemsidan samt förstås dagens Spikar och skrällar. Denna gång levererade från Weimer och Bobby.

⚽️ Stryktipset lördag 27 februari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tre matcher från Premier League, 9 matcher från Championship och en match från League one. 13 miljoner i jackpot kräver analys och eftertanke. Låt våra experter guida er rätt!

🔨 Kupongens spik

Bobby - Swansea (72%)

Swansea tar sig an Bristol City på hemmaplan. Detta Swansea som ligger fyra men med riktigt bra häng på direktplatsen till Premier League. Man är bara en poäng bakom Brentford på andraplatsen. Bristol ligger just nu 12a och har 7p upp till kvalplats.

Bobby om Swansea v Bristol City
Robert Pettersson

Robert Pettersson

Ska man vara med när tåget går måste man börja plocka poängen nu. Den här matchen tror jag man är tillbaka i gammal god stil. 1.78 i odds och 73% är lite mycket men jag är rätt säker på spik här.

Weimer - Brighton (45%)

Bottenmöte på The Hawthorns i West Bromwich. Hemmalaget West Brom sladdar rejält i tabellen och även om man har två raka matcher med poäng är läget akut. Nu kommer Brighton på besök med en lite oväntad formkurva neråt. En spännande match där Weimer hittar sin spik för veckan.

Weimer om West Brom v Brighton
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jag tycker vi får en fin procent på Potters mannar här mot ett West Brom som alltjämt ser ut att få lämna fotbollens finrum detta år. Nu har man visserligen gjort två bra matcher på rad här mot United (1-1) och Burnley (0-0) men då är det ju en sån här klassisk match där man får kanske lite förhoppningar på laget och sedan rasar det. Nej, Brighton är klasser bättre! Spik 2.

Veckans spik v8

💣 Kupongens skräll

Bobby - X i West Brom

Våra experter går emot varandra i denna match då Weimer spikar Brighton och Bobby varnar för West Brom. X skulle var riktigt fint till 24%. 

Bobby om West Brom v Brighton
Robert Pettersson

Robert Pettersson

Jag helgarderar den här matchen. Självklart är Brighton favoriter men jag tycker de är för stora favoriter. West Brom kan vara nöjda med ett kryss och de har möjlighet att stänga ner matcher. Finns en del spets här ändå även om laget inte håller överlag.

Weimer - X i Brentford v Stoke (16%)

Tvåan Brentford med Pontus Jansson och Saman Ghoddos jagar direktplats till Premier League! Man har dock ett par lag som skuggar precis bakom och det här är en match man förstås väldigt gärna vill vinna. Stoke som ligger 10a får kavla upp ärmarna här.

Weimer om Brentford v Stoke
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jag sticker ut hakan lite här och tror att Stoke har goda chanser att knipa en poäng mot Brentford. Detta Brentford som gått knackigt på slutet överstreckas i vanlig ordning. Stoke är starka bakåt och har Campionships svar på John Stones & Ruben Dias i mittbackarna Batth och Souttar. De kommer sälja sig dyrt. 16% är galet lågt.

Veckan skrall v8

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 27 februari

🏡 Andelsspel på Stryktipset 27 februari

Bettingstugan säljer andelar till de här två systemen och massor av med rader inne på vår ombudssida. Vi har stor jackpot och ett stort jobb att lägga ner för att träffa 13 rätt.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: