• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 21 februari 2020

Ingen jackpot denna vecka på Stryktipset, men en fin rad har vi att analysera. Och vad passar inte bättre än att låta Limpan och Folkesson guida oss rätt här! Två spikar och två skrällar serveras från våra fotbolls-kockar.

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Folkesson - Preston (70%)

Preston tar emot Hull hemma på Deepdale Stadium i Preston. Vi har ett hemmalag som jagar kvalspel till fotbollens finrum Premier League. Laget ligger precis på sista platsen. Mattias tror att det här kommer ge både en och två extra växlar när man dessutom har fansens stöd. Dessutom kommer man med en hyfsat fin form även om det blev förlust mot Millwall senast. Men innan det spelade man in 13/15 poäng. Laget har ett fint kollektiv och bör mala ner Hull

Hull har usel form och är i ingemansland

Hull som vi hittar i ingenmansland just nu har helt tappat formen man hade runt nyår. Hela 8 matcher nu utan vinst och svängdörrar bakåt med mycket insläppta mål dessutom. Hull räknar nog ner säsongen av en helt annan anledning än Preston.

BB200215 ZP012

David Nugent slet hårt senast. Ser spelarna ut såhär efter matchen blir det tre enkla poäng.

Limpar - Leeds (76%)

Limpan vänder blicken mot Elland Road och Leeds. Är det äntligen deras säsong? Mycket tyder på det även om man kan va lite ojämna också. Nu möter man dock Reading som inte har mycket att spela för. Ett Reading som visserligen plockat lite poäng senaste tiden men som inte alls har samma nivå som Leeds när man är i form. 

Leeds tar tag i taktpinnen

Det här är en måstematch för Leeds- Hemma får man inte tappa matcher likt denna om en direktplats upp till Premier League ska kunna säkras. Limpan tror att man tar tag i taktpinnen och ror hem denna seger. Spik i match 8 alltså.

Leeds Cardiff Stryktipset Spik

Leeds börjar se ut som ett Premier League-lag 2021.

💣 Kupongens skräll

Folkesson - Brighton (13%)

Sheffield United har efter en lite tyngre period vänt skutan igen med tre raka segrar. Folkesson tycker dock man ska spana in 2:an på match 5. Brighton står i otroligt låga 13% och så låg chans till seger ska det inte vara här. Sheffield har inte sett helt stabila ut och att man kan tappa poäng här är inte alls otänkbart.

Brighton kan störa vilket lag som helst

Brighton kommer med en lite svagare form. Man plockar poäng men söker desperat efter en trepoängare. Att man kan störa bra lag är det inget snack om, eller vad sägs  om 3-3 mot West Ham borta för två veckor sedan eller 1-1 mot Aston Villa nån vecka innan. Det här är ett lag som trivs när man får kontra och mot Sheffield har man i alla fall en sportslig chans. Förstamålet blir viktigt. Gör man det kan allt hända!

Brighton West Ham Stryktipset

Brighton får hoppas på tur med domsluten, då kan det gå vägen!

Limpar - Newcastle klarar X (30%)

Newcastle utan skadade Emil Krafth ska ta sig an Crystal Palace. Det är ett Palace i svag form och lagen ligger i princip lika i tabellen. Att Newcastle står lågt är väl ingen överraskning men man har ett lag som faktiskt bara förlorat en av de nio senaste matcherna. Av dessa nio matcher har fem st slutat med oavgjort. 

Palace imponerar inte på Limpan

Limpan tycker inte om det han sett av Palace senaste tiden och han han pekar på att oavgjorda matcher. Fyra va de senaste åtta matcherna har de kryssat i och nu kommer man med till Enna match med tre raka torsk. Det här blir en "Draw" in the park för Palace igen. Limpan tror även att Newcastles 0-4 match senast gör att man går tillbaka till grunderna och nog är rätt nöjda med kryss här. Det är en lagom studs tillbaka!

Se hur det såg ut när Arsenal krossade Newcastle senast:

💰 Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida