• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.9)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.9)

Premier League 5 mars 2021

Det är dags för lördag och för Stryktipset igen! Denna vecka har vi en fin blandning av matcher att se fram emot. Bobby och Weimer har djupdykt och hittat sina bästa drag och spikar för veckans kupong. Ta del av deras tankar här.

⚽️ Stryktipset lördag 6 mars

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tre matcher från Premier League och 10 matcher från Championship. En rolig kupong med kluriga matcher gör att vi behöver hitta bra spikar och skrällar. Här kommer experterna med sina tips.

🔨 Kupongens spik

Bobby - Reading (69%)

Reading kommer med två raka vinster till denna match. Nu ställs man mot formsvaga Sheff Wednesday som har fem raka förluster. Kan man störa Reading i denna match och börja klättringen mot säker mark? Det tror inte vår expert Bobby.

Bobby om Reading v Sheff Wednesday
Robert Pettersson

Robert Pettersson

Jag tycker Reading är en fin spik på veckans kupong. Helt okej procent ändå och det här är ett lag som har bra chans på en playoff-plats men då krävs vinster likt denna. Jag tror inte man sabbar den chansen med att tappa poäng hemma här.

Weimer - Stoke (68%)

Elvan Stoke kommer till denna match med tre raka förluster. Det är inget som stoppar vår expert från att spika dem när Wycombe kommer på besök. Hör hans tankar här.

Weimer om Stoke vs Wycombe
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Wycombe är seriens sämsta bortalag. På resande fot har man endast 9 poäng den här säsongen samtidigt som Stoke är starka hemma. Jag tycker ändå Stoke gjort bra matcher och man föll senast på en tveksamt dömd straff på övertid mot Swansea. Det här är dock en fin möjlighet att ta sig in i striden kring Play off. Just det faktum att båda lagen behöver en seger tror jag kan öppna upp den här matchen.

Veckans spik kopia

💣 Kupongens skräll

Bobby - X i Sheffield Utd vs Southampton (25%)

Jumbon Sheffield Utd chockade Villa senast med en 1-0 seger. Nu kommer Southampton på besök. Kan man göra om succén eller tar det slut här? Bobby har i alla fall sina tankar klara kring match tre på veckans kupong.

Bobby om Sheffield Utd v Southampton
Robert Pettersson

Robert Pettersson

Sheffield Utd är på gång och de har visat att de kan störa många lag nu. Vinsten mot Villa senaste är ändå ett kvitto på att man är på rätt väg. Nu tror inte jag det kommer räcka till nytt kontrakt men däremot tror jag man har alla chanser att ta poäng av Southampton hemma här. Ett Southampton som är inne i en mindre bra form dessutom.

Weimer - X i Millwall vs Blackburn (27%)

Millwall fortsätter plocka poäng och placerar sig numera i mitten av tabellen (10a). Nu möter man ett Blackburn som man var klart efter för ett par månader sedan men som halkat ner till en femtondeplats. Det gör att Millwall kliver in som klara favoriter i denna match och det gör också att Weimer väljer sin skrällchans på bortalaget.

Weimer om Millwall vs Blackburn
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Blackburn får visserligen inte med sig vinsterna men man är med i matcherna och det är rätt jämnt när de spelar. Senast hade man exempelvis 11 avslut mot 10 och nära 70% bollinnehav. Jag räknar med ett Blackburn som kommer äga spelet här med och ett Millwall som, visserligen är favoriter, men rejält överstreckade.

Veckans skrall

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 6 mars

🏡 Andelsspel på Stryktipset 6 mars

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: