Duellen final 720
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Stryktipset Duellen - Final

11 augusti 2020

Stryktipset Duellen har kommit fram till sitt slut för denna gång och det är dags för ett avgörande. I finalen väntar en tuff och spännande duell mellan Dalibor Rajic och Daniel Aldemir. Må bästa tippare vinna!

Duellen - så gick det senast

I den andra och sista semifinalen tog sig Daniel Aldemir vidare i en jämn fajt mot Andreas Höglund. Faktum är att både två hamnade på samma antal rätt, men där Daniel prickade in en spik med lägre procent - och gick vidare på det.

Duellen slutspel final 720

Stryktipset Lördag 15 Augusti

Stryktipset från Svenska Spel levererar en rad spännande matcher nu på lördag som våra spelläggare analyserat sönder och nu kan vi ta del av raderna från våra experter här.

Stryktipset Duellen final - Dalibor Rajic

Finalen känns som en 50/50 chans

Dalibor Stryktupsduell final

Hur känns det att ha gått hela vägen till final?

– Det känns otroligt roligt att man nått final. Man tog sig vidare från dödens grupp och har varit underdog i många duellen på vägen hit men en efter en har man tagit sig förbi. Man har lärt sig att aldrig underskatta sina motståndarna, så skönaste segern var mot vår ödmjuka kollega Joakim, som var bombsäker att han skulle ta hem tävlingen. 

Hur ser du på dina chanser?

– Finalen känns som en 50/50 chans. Trots att min motståndare Daniel lägger över favoritskapet på mig så vet man vilken otrolig duktig analytiker han är. Känner jag honom rätt så tror jag våra rader kommer se rätt så likadana ut, vinnaren kommer falla på att man lyckats hitta någon enstaka skräll. 

Hur tänker du kring din rad?

– Ska under morgondagen fundera ut och analysera vilka matcher som kan bli skräll. Det är här det avgörs!

GLÖM INTE KÖPA ER ANDEL!

13 rätt är utlovade eller hur var det nu Daniel?

Andelar: 20 andelar - 127 kr/st

Stryktipset Duellen - Daniel Aldemir

Jag är beredd på ytterligare en tuff match

Daniel Stryktips final

Hur känns det att ha gått hela vägen till final? 

– Riktigt skoj. Vägen till Final var tuff med jämna matcher. Nu gäller det att vinna hem bucklan.

Hur ser du på dina chanser? 

– Jag är beredd på ytterligare en tuff match mot formstarka Dalibor. Det kommer bli en jämn match som ändå slutar med att bucklan kommer hem till butiken i Linköping.  

Hur tänker du kring din rad? 

– Veckans Stryktipset är verkligen gott och blandad med många smaker. Champions League kvartsfinal, Allsvenskan, Superettan, Skotska ligan och Norska ligan fyller kupongen. Det gäller att grotta ned sig ordentligt nu. Dagsform, skadeläge, kvalitet är några av fler ingredienser som får vägas in till det vinnande receptet.

Andelar: 15 andelar - 170 kr/st

Se veckans Uppsnack stryktipset

Bettingstugans experter går igenom helgens matcher och lördagens Stryktipset.

Läs senaste Spikar & Skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

11 augusti 2020

Traditionen fortsätter! Inför denna helg har Mattias Folkesson och Anders Limpar plockat sina bästa spikar och skrällar till lördagens omgång av Stryktipset. Läs mer

Bettngstugans Andelsgrupp

Tycker du om Stryktipset och andra poolspel från Svenska Spel? Kliv gärna med i vår andelsgrupp och snacka upp raderna och efterspelet till matcherna. 

Andelsspel ny bettingstugan