Duellen mattias daniel
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 4

23 juli 2020

Vi är framme vid den sista kvartsfinalen av Stryktipset Duellen. Denna gång är det Mattias Folkesson på Bettingstugan och Daniel Aldemir på Direkten Ryd som gör upp.

Duellen - så gick det senast

I den senaste omgången, kvartsfinal 3, ställdes Dalibor och Jimmie mot varandra. Där blev det till slut Dalibor som drog det längsta strået när han prickade in elva rätt på sin kupong. Därmed är han vidare till semifinal i denna tävling.

Duellen slutspel 720

Stryktipset Lördag 18 Juli

Stryktipset från Svenska Spel levererar en rad spännande matcher nu på lördag som våra spelläggare analyserat sönder och nu kan vi ta del av raderna från våra experter här.

Stryktipset Duellen kvartsfinal - Mattias Folkesson

"Spännande omgång med många viktiga poäng på spel"

Mattias Folkesson Stryktips Duellen

Hur tänker du kring din rad?

Spännande omgång med många viktiga poäng på spel. Jag tror att många av bottenlagen misslyckas med att ta dom vinster som krävs och att vi istället får se favoriterna ta hem tre poäng. Två nyckelmatcher för mig i helgen är även Leicester vs Man Utd och J-Södra vs Brage där jag spelar emot svenska folket med att undvika 1:or.

Andelar: 30 andelar - 86 kr/st

Stryktipset Duellen - Daniel Aldemir

"Denna omgång ska man inte underskatta de sämre lagen"

Direkten Ryd Stryktips Duellen

Hur tänker du kring din rad?

Jag ser fram emot en tuff duell mot skicklige Mattias Folkesson. Må bästa man vinna.

På tal om tuffa kamper så har vi en intressant omgång framför oss där Premier League nu ska avgöras. Det är en hel del nerver bland de lag som har en ödesmatch framför sig. Denna omgång ska man inte underskatta de sämre lagen som kämpar för överlevnad. Det finns en hel del skrällar att fynda. Detta tillsammans med 9 miljoner kr i jackpot bäddar för en fin utdelning. Hoppa gärna på min duell-andel så siktar vi mot 13 rätt tillsammans.

Andelar: 15 andelar - 170 kr/st

Se veckans Uppsnack stryktipset

Anders Limpar & Mattias Folkesson snackar upp Stryktipset!

Läs senaste Spikar & Skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.30)

Premier League 23 juli 2020

Både Mattias Folkesson och Anders Limpar har laddat upp med varsin spik och skräll inför lördagens omgång av Stryktipset, som dessutom bjuder på 9 miljoner jackpot! Läs mer

Bettngstugans Andelsgrupp

Tycker du om Stryktipset och andra poolspel från Svenska Spel? Kliv gärna med i vår andelsgrupp och snacka upp raderna och efterspelet till matcherna. 

Andelsspel ny bettingstugan