Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 1 maj
IMG 7016
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 1 maj

Premier League 30 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Jimmie Coachen Nordberg som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 1 Maj

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 1 Maj hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

Jimmie Nordberg, eller Coachen som han också kallas, briljerade på travet och plockades in för sitt stora fotbollsintresse som spelläggare åt Bettingstigan. Hårt jobb kring raderna har belönat sig då Coachen visat sig vara riktigt vass på att hitta spikarna som behövs. Här kommer hans tankar inför helgens Stryktipskupong.

Stryktipskrönikan 1 Maj

1 maj och det ska arbetas in 13 rätt igen på stryktipset. Det är ju inte bara den sista vårmånaden och det närmar sig slutet på säsongen, det är även en trevlig jackpot på 13 miljoner som ska jagas. 3 Premier League matcher, sedan kör vi Championship fram till match 13 där vi avslutar med Allsvenskan denna gång. Så nu kör vi!

/ Coachen

🔨 Kupongbyggaren - Luton

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Luton har verkligen hittat formen här på slutet och är obesegrade de senaste fyra matcherna och gjorde en fantastisk vändning senast. Med det i ryggen tror jag att man fortsätter på den inslagna vägen och tar en ny vinst på hemmaplan mot Middlesbrough.

Bortalaget vann senast på bortaplan men innan det fyra raka förluster borta och jag tror Luton bara tuggar vidare nu och tar en säker uddamålsvinst, vi tar ställning i en match där många vill ta alla tecken.

BB210425 BB594

Luton är kupongbyggare för Jimmie

❌ Spikkrysset - Stoke - QPR

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Stoke har förtvivlat svårt att vinna matcher för tillfället, medan Queens Park Rangers har visat upp en bra form på slutet. Jag tror att Stoke ser till att plocka med sig minst en poäng här på hemmaplan mot ett QPR som kanske börjat bli nöjda med säsongen och därmed nöjer sig med en poäng borta och Stoke absolut inte vill förlora så det kan bli en chansfattig match och kanske 0-0?

BB210421 BB802

Mycket kryss för Stoke

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Millwall

Millwall blir stor favorit mot Bristol City, men jag har känsla för att Bristol City vill ha revansch efter att man slarvat bort tre poäng mot Luton senast. När man också ser statistiken så har Bristol City inte förlorat borta mot Millwall på de tre senaste matcherna och har två segrar, så jag tycker att det är ett bra värde på både krysset och tvåan i denna match.

🔴 Swansea

Derby behöver plocka poäng om de ska ta klara sig kvar i Championship, nu borta mot Swansea är det inte mycket som egentligen talar för Derby och det visar sig på strecken. Jag tänker dock att Swansea är nöjda nu med att vara klara för Play off och har inte visat toppform, så motivationen från Rooney och Derby kommer väga upp klasskillnaden och jag tror Swansea kan vara en favorit i fara och kommer betala för Derby på alla mina system.

BB210424 BB587

Coachen garderar Millwall

Veckans spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.17)

Premier League 30 april 2021

Det har äntligen blivit dags för Stryktipset igen och våra experter tror på en större utdeling denna helg. Läs deras tankar inför det som komma skall när 13 miljoner i jackpot ska ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 1 Maj

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Så går det för Sverige i Fotbolls-EM 2021 - Enligt spelbolagen

EM 2021 11 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och har hamnat i Grupp E. Det kommer bli minst tre heta matcher för Sverige i detta Europamästerskap men förhoppningar och drömmar om fler ... Läs mer

Spela gratis på Eurovision Song Contest 2021

KAMPANJ TILL OCH MED LÖRDAG 22 MAJ: Spela på Eurovision Song Contest 2021 med Casumo och få 100 kronor tillbaka om spelet missas! Kampanjen sträcker sig fram till finalen av ... Läs mer

Eurovision Song Contest 2021 - odds på alla bidrag!

Det har äntligen blivit dags för Eurovision Song Contest 2021! Det är nästan två år sedan vi senast såg en final i Eurovision som knyter samman hela Europa under några spännande ... Läs mer