• Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 12 Juni
Bettingstugan stryktipskronika niklas
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 12 Juni

EM 2021 11 juni 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren och försommaren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Niklas Lindstedt som kommer med sina tankar inför helgens EM-kupong.

Stryktipset 12 juni

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 12 Juni hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

Niklas är relativt ny som spelläggare men knappast ny bland er som följer heta spelläggare. Niklas har nämligen sålt andelar åt Travstugan länge under stor framgång. Nu får han chansen att visa upp sina kunskaper inom fotboll och framförallt Stryktips och Europatips men även spelformen High Five.

Stryktipskrönikan 12 Juni

Äntligen som Gert Fylking skulle sagt!

Denna sommar är verkligen en fantastik för alla som älskar sport och självklart slår EM otroligt högt. Vi får direkt syna ett par av förhandsfavoriterna denna lördag och därefter kan vi börja analysera djupgående hur lagen klarat sig under denna Covid-19 period. Det är såklart tråkigt och prata om det men nästan varje dag kommer något besked om smittade spelare i olika lag och det kommer vara ytterligare en parameter att ta med sig in i just detta mästerskap. Vi har dessutom en härlig mix av Division från norr till söder som inger en extra krydda!

/ Niklas

🔨 Kupongbyggaren - Belgien

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Belgien är lite av en personlig favorit när det kommer till landslag. Jag är väldigt svag för lagets individuella kvalité och även dynamiken de har tillsammans. Jag kan redan nu erkänna att jag håller Belgien som slutsegrare, om än med knapp marginal. Nåväl åter till matchen. Jag tycker Ryssland gjort en ganska medioker sorti inför detta EM. Belgien o Sin sida har imponerat det grövsta och jag ser inga orosmoln alls inför denna premiär. Jag tror helt enkelt Belgien städar av en ganska svag variant av det ryska laget och bankar in spiken

Belgien startelva EM2020 01

Inte kan Ryssland stå emot detta lag i premiären?

❌ Spikkrysset - England v Kroatien

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Förmodat toppmöte direkt i inledningen i Grupp D. Jag håller förvisso England som favoriter här och samtidigt att vinna gruppen. Däremot är det så att jag tror på en ganska lugn inledning här. 1 poäng här skulle kunna sätta båda lagen i position för att kunna avancera från gruppen. Denna grupp är ganska skiktad och jag håller både Tjeckien och Skottland som betydligt svagare motståndare. Summa summarum är det ingen katastrof utan snarare en skön start för båda länderna att inleda med varsin poäng här!

England VM 2022

England får nöja sig med en poäng mot Kroatien!

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Österrike

Österrike har varit hård betrodda inför mästerskapet varje, med blandade resultat. Jag tycker inte man varit direkt övertygande och varit tämligen ojämna i sina prestationer. Jag tycker man blivit alldeles för stora favoriter här och jag måste säga att Nordmakedonien överraskat positivt på mig. Jag säger inte att det är något stjärngäng men med sina små medel så lyckas det riktigt bra, minst krysset ska med

🔴 Ukraina

Jag måste erkänna att jag är ganska fel i mitt val att lämna utanför kupongen. Jag väljer dock att rata Ukraina här som förvisso har en smickrande rad men jag tror verkligen man väger för lätt här mot ett starkt Nederländerna. Grupp C är i mina ögon EMs klart svagaste grupp och det är väldigt goda utsikter att Nederländerna går rent och kammar hem alla 9 poängen!

Nederlanderna fans  i fotbolls-VM 2022

Nederländerna för starka för Ukraina som lämnas utanför kupongen

Läs senaste Spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.23)

EM 2021 11 juni 2021

Stryktipset tar inte paus bara för att Fotbolls-EM drar igång. Tvärtom! Istället får vi jackpot 7 miljoner samt matcher från sommarens stora höjdpunkt! 13 tecken ska landa rätt ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack EM 12 Maj