Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset 13 november
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 13 November
Bettingstugan stryktipskronika niklas
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 13 November

VM-kval 12 november 2021

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Niklas Lindstedt kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen som har Spanien - Sverige på kupongen!

Stryktipset Lördag 13 November

Om krönikören

Niklas Lindstedt

Niklas Lindstedt

Spelläggare Bettingstugan

Niklas är ny spelläggare men knappast ny bland er som följer heta spelläggare. Niklas har nämligen sålt andelar åt Travstugan länge under stor framgång. Nu får han chansen att visa upp sina kunskaper inom fotboll och framförallt Stryktips och Europatips men även spelformen High Five.

Stryktipskrönikan 13 November

Nytt Stryktips med landskamper på menyn! Jag är laddad för kupongen och vi går gör 13 rätt. Lägre omsättning att vänta men större chans till att sitta ensam.

Lycka till nu så kör vi!

/ Niklas

🔨 Kupongbyggaren - Kroatien

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Kroatien Ryssland. Kroatien spelar hemma i Split, en arena jag faktiskt besökt och ja rekommenderar ett besök när Hadjuk spelar! Läget är tämligen enkelt om man kikar på tabellen. Ryssland toppar gruppen, 2 poäng före Ryssland. Kroatien måste ge allt då det bara är tre poäng som gäller för att kunna vinna gruppen. På hemmaplan med tokiga kroater kommer heja på sitt lag och jag tycker att man ska kunna utnyttja momentum och jag tror frenesin kommer ge resultat. 50% just nu tycker jag är en grym värdespik på Kroatien! Tillägas bör också att truppläget i Kroatien är gott och man ska spelare för spelare vara ett par klasser över.

Kroatien Vm Final

Kroatien bankas in av Niklas

❌ Spikkrysset - Mirandas - Huesca

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

I Segunda har vi en match som på förhand skinker oavgjort. Både Mirandes och Huesca har öppnat säsongen tämligen mediokert och man befinner sig på nedre halvan av ligan. Inget av lagen kommer med dokumenterad form att tala om och jag tror båda lagen är nöjda att dela på poängen. Oddsen har jämnats ut ytterligare i och med att hemmalaget saknar lite spelare som är ute på landslagsuppdrag. 0-0 eller 1-1?

BB210422 BB155

Delad poäng i Segunda?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶Grekland 

Grekland satsade järnet hemma mot Spanien i Torsdags och var inte oävna på något sätt. Tur för Sverige så räckte det inte hela vägen och man är nu helt borta från chanserna till play off. Jag inser att Grekland fortsatt ska vara favoriter i denna match på hemmaplan där man är svårspelade och stoltserar med bra statistik. Kosovo är dock inget blåbärsgäng och jag tycker man blir undervärderade i denna batalj. Ett kryss kan man väl gneta sig till?

🔴  Island

Ett av kvalets stora besvikelser sett över hela Europa måste vara Island. En nation som är i spillror mot om man bara tillbaka ett par år i tiden. Man är numera helt borta från chansen till playoff så man har absolut inget att spela för. Nord Makedonien är o andra sidan stärkta av att ha spelat EM slutspel i sommar och har allt i sina egna händer för att säkra playoffplats till VM. Man måste göra en bra match här då Rumänien enbart är 1 poäng bakom. Minst oavgjort måste man lösa således men jag tror man tar alla 3. vill man helgardera matchen kan man alltså spela 1X. Chas med Island!

BB201112 BB438

Niklas ratar Island på kupongen

Uppsnack Stryktipset:

Läs senaste Spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.45)

VM-kval 12 november 2021

Nytt Stryktips denna helg med en rad spännande matcher. Inte mindre än tre helt avgörande gruppfinaler får vi av VM-kvalet bland annat där höjdpunkten förstås är Spanien Sverige ... Läs mer

Fler spelnyheter & kampanjer

Tre nya spelläggare till Bettingstugan och Direkten Ryd

26 januari 2022

Vinsterna på andelsspelet med Bettingstugan och Direkten Ryd fortsätter regna in. Nu stärker vi ett redan starkt startfält med tre nya spelläggare. Läs deras tankar om andelsspel ... Läs mer

Melodifestivalen 2022 - oddsen har kommit!

Melodifestivalen 26 januari 2022

Melodifestivalen 2022 närmar sig med stormsteg och därmed också intresset av att betta på tävlingarna. Som vanligt är det fyra deltävlingar, en semifinal och en final som ska ... Läs mer

Bettingstugan söker ny tipster » Fokus på Sverige!

Allsvenskan 26 januari 2022

Bettingstugan söker en ny tipster till framförallt svensk fotboll och allt från Allsvenskan till Division 1. Sitter du inne med spetskunskaperna i våra svenska serier? Tveka inte ... Läs mer

Betta på Vinter-OS 2022 » Välj rätt Spelbolag & Bonus

Vinterspelen 25 januari 2022

Vinterspelen 2022 i Peking närmar sig med stormsteg! Och det gör även vår bevakning av mästerskapet där vi hoppas kunna bjuda på mycket speltips, kampanjer och bonusar till ... Läs mer

Tre Kronor jagar guld i Vinterspelen 2022 - här är oddsen

25 januari 2022

Snart är det dags för Vinterspelen 2022 i Peking. Tre Kronor har - precis som konkurrenterna - inga NHL-spelare, men har ändå fått ihop ett intressant lag som jagar guld. I den ... Läs mer