Stryktipskrönikan 15 Januari » Sanel spikar laget med sämst form!
 • Hem
 • Nyheter
 • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari
Bettingstugan stryktipskronika sanel
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

Premier League 14 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen.

Stryktipset Lördag 15 Januari

Om krönikören

Sanel Hrnjic

Sanel Hrnjic

Spelläggare Bettingstugan

Sanel har funnits med som tipster på hemsidan sedan 2018 och har briljerat med fina spel. Under 2021 har han tagit steget att även visa upp sina kunskaper inom poolspel och detta med en briljans och noggrannhet vi känner igen från singelspelen på hemsidan. Storvinsten hägrar, när Sanel kommer med sina tecken.

Stryktipskrönikan 15 Januari

Efter några veckor av turbulens och udda matcher på Stryktipset är det nu åter dags för en klassisk omgång bestående av Premier League och Championship. Svenskaspel skjuter in 12 friska millen för oss att tävla om. Läckert!

Då denna omgång släpptes i torsdags kommer många av strecken att vara missvisande när jag skriver denna krönika. Flera favoriter är i skrivande stund understreckade vilket jag tar hänsyn till när jag väljer mina spel. Dessa streck kommer att justeras fram till matchstart och jag kommer att invänta all informatipn innan raden lämnas in. Det kommer att ske några ändringar men här är mina initiala tankar.

Lycka till!

/ Sanel

🔨 Kupongbyggaren - Newcastle

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Jag sätter stor tilltro i Newcastle denna omgång. Lagets skadeläge har ljustnat och spelet har därmed sett bättre ut på senare tid. Laget kan vid seger äntligen lämna nedflyttningsplatserna och bör vara taggade att göra just det. Watford är seriens formsvagaste lag med hela 7 raka förluster i bagaget. Skadeläget ser heller inte ljust ut och man äntrar denna måstematch i sämsta tänkbara skede. På pappret anser jag att Castle har ett bättre lag än Watford och bör kunna gneta till sig en knapp seger här. Streckningen på ettan är acceptabel (43%) och skulle inte denna siffra passera 60% är det en fin spik att ha med.

Trippier Newcastle

Nyförvärvet Kieran Trippier blir viktig för skatorna

❌ Spikkrysset - Millwall v Nottingham

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Det luktar kryss lång väg hur jag än väljer att ta mig an denna match. Det skiljer endast 1p mellan lagen vilket indikerar att de är jämna. Dagsformen och skadeläget är relativt likvärdiga. Båda lag är vana vid oavgjorda resultat där hemmalaget kryssat 4/12 hemmamatcher medan bortalaget kryssat 4/12 bortamatcher. Utöver det har 3/6 senaste inbördes möten slutat oavgjort. Krysset är ett logiskt resultat där Nottingham skulle avsluta en två matcher lång förlustsvit medan Millwall skulle studsa tillbaka efter sin senaste förlust.

Millwall Stryktipset

Millwall får nöja sig med en poäng?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Fulham garderas

Fulham är i mitt tycke det starkaste laget i Championship. Det förfogar över liganst starkaste trupp och de öser in mål. I sin senaste match krossade de stackars Reading med hela 7-0 på bortaplan där samtliga nyckelspelare fick bidra. Formen är med andra ord bra och de är omgångens största oddsfavoriter. Jag tror det kommer att återspegla sig även på Strykets streckning där de med all sannolikhet kommer att landa på 80-85%. Jag tar såklart med ettan men smyger lite försiktigt in tvåan på Bristol som kan bli en ypperlig kupongrensare. Bristol är inget dåligt bortalag då de faktiskt vunnit 4/11 bortamatcher i ligan. Något än mer udda är att de besegrat Fulham på bortaplan i samtliga matcher de mötts. Närmare bestämt fem stycken. Det kan indikera att de är en opassande motståndare för detta topplag och väl värda en chansning.

🔴  West Brom ratas

Det kan tyckas konstigt att rata ett lag som enligt nuvarande streckningen är underdogs. Det krävs inget geni för att göra det. West Brom kliver dock in som klara oddsfavoriter och jag tror att de kommer att göra detsamma på Stryket när det börjar närma sig matchstart. Jag tycker dock att man ska se upp då laget dras med skador samt fick två spelare utvisade i senaste matchen. De har dessutom inte segrat i någon av sina tre senaste matcher. QPR å andra sidan är i fin form efter två raka vinster i ligan. Det är ett starkt hemmalag som endast förlorat 3/12 hemmamatcher. Känslan säger mig att QPR faktiskt kan vara en fin spik om strecken är bra, dvs som mest 35% på ettan. Här kan man spara tecken!

Stryktipset Fulham Barnsley Mitrovic

Fulham garderas om man vill vara ensam

Frågor och svar om Stryktipset 15 Januari

✅ Vilka matcher är det på Stryktipset 15 Januari?

  1. Aston V. - Manch.U
  2. Burnley - Leicester
  3. Wolves - Southampton
  4. Newcastle - Watford
  5. Norwich - Everton
  6. Huddersfield - Swansea
  7. Derby - Sheffield Utd
  8. Middlesbrough - Reading
  9. Millwall - Nottingham
  10. Fulham - Bristol City 
  11. Peterborough - Coventry 
  12. Preston - Birmingham 
  13. QPR - West Brom 

   Gå till Stryktipset

   ✅ Har Stryktipset 15 Januari någon jackpot?

   Ja, 12 miljoner

   Gå till Stryktipset

   ✅ Kan man köpa andelar till Stryktipset den 15 Januari?

   Absolut! Genom Svenska Spels tjänst spela tillsammans kan man precis som ordet säger, spela tillsammans! Man kan även köpa andelar av Bettingstugans spelläggare. Vi har mängder med fina vinster genom åren och satsar alltid allt för att träffa nya. 

   Ni hittar andelarna här

   ✅ Vilken match spelas 18:30 på Stryktipset?

   Denna vecka är det matchen Aston Villa - Man Utd som spelas 18;30

   Gå till Stryktipset

    Fler spelnyheter & kampanjer

    Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

    Fotboll 1 juli 2022

    Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer

    De vinner Fotbolls-EM 2022 för damer - spana in Sveriges odds

    Dam-EM 2022 29 juni 2022

    Fotbolls-EM för damer går av stapeln under juli 2022. Det är nu vi ska gå för det efterlängtade guldet! Ett guld som Nederländerna försvarar. Hur ser spelbolagen på våra chanser? ... Läs mer

    Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2022

    Dam-EM 2022 28 juni 2022

    Fotbolls-EM för damer 2022 är här och med det även tankar om guld för Sverige. Häng med Bettingstugan i sommar då vi hoppas kunna njuta av fin fotboll, medaljer samt speltips som ... Läs mer

    Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

    Allsvenskan 23 juni 2022

    En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

    Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

    Fotboll 23 juni 2022

    Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer