• Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj
Bettingstugan stryktipskronika dalibor
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 15 maj

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 8 Maj hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

Dalibor Rajic

Dalibor Rajic

Spelläggare

Dalibor Rajic kom in med dunder och brak som spelläggare under 2020. Med en historik av att vara en av de bästa livespelarna ute i Sverige handplockades han in och det dröjde inte länge innan vinsterna började komma. En hel del 13 rätt har det blivit och är även en av de hetaste spelläggarna på både Topptipset och Powerplay inne på ombudssidan.

Stryktipskrönikan 15 Maj

Hej alla!

Vilken fantastisk helg vi får med en sån blandning av matcher på Stryktipset. Här gäller det att gilla läget och faktiskt se att det går att göra en hel del fynd på kupongen när matcher av det mer udda slaget står på menyn.

Jag har analyserat matcherna och komma med mina förslag till denna fina Stryktipshelg.

/ Dalibor

🔨 Kupongbyggaren - Chelsea

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Min spik för veckan kommer vara Chelsea i FA-cupen mot Leicester. I skrivandes stund står Chelsea i 1.90 och där jag ser enormt spelvärde. Chelsea har spelat otroligt fin fotboll sedan Tuchels ankomst. De är väldigt stabila bakåt och släpper in mål med undantag från matchen mot West Bromwich. Man har även ett anfallsspel som kan fälla de flesta lagen, vilket vi sett i Champions League.

Leicester med Rodgers i styret har gjort det extremt bra. Dock matchar han mer eller mindre samma elva match efter match.Chelsea har större bredd i sin trupp och vilade en del spelare senast i förlusten mot Arsenal. 

Mycket talar för att Chelsea får lyfta bucklan

Sett till statistiken brukar matcherna lagen emellan vara målsnåla. Chelsea har enbart förlorat tre gånger mot Leicester. Mycket talar för en Chelsea vinst och att Tuchel får lyfta sin första titel i Chelsea.

Timo Werner Chelsea Sheffield United

Får Werner fira sin första titel i Chelseas tröja?

❌ Spikkrysset - Juventus mot Inter

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här). 

Ett svagt Juventus sett till säsongen, där det finns risk att de missar Champions League helt och hållet. Nu möter man mästarna Inter.Inter med den tidigare Juvetränaren Antonio Conte kommer göra allt för att inte förlora matchen mot sitt gamla lag.Helgens X, iaf i utgångsläget hittar jag i denna match. 3.70 är oddset på X

Inter Sevilla Lukaku

Lukaku får nöja sig med en pinne på lördag

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Southampton

Visst ska man ha med Southampton på kupongen kanske men de streckas aldeles för högt mot Fulham. Gardera med minst X men gärna hela vägen. Den modiga hoppar ettan helt.

 🔴 Benfica - Sporting

Sporting säkrade senaste matchen ligatiteln, ligger 12 poäng före Benfica, som har minimal chans att nå en direktplats till CL. Även om Benfica är lite av favoriter så är det ett derby. Detta är en match som jag väljer att helgradera på stryktipset. Tycker även det är spelvärde i en Sportingseger till 3.65. Det är verkligen ingen omöjlighet.

Benfica Sporting Stryktipset

Benfica kanske får måljubla men det kan lika gärna gå åt andra hållet, helgardera tycker Dalibor

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 15 Maj

Läs senaste Spikar och skrällar 15 maj

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar ... Läs mer