Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober
Bettingstugan stryktipskronika Weimer
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 16 Oktober

Om krönikören

Jonas Weimer

Jonas Weimer

Spelläggare Bettingstugan

Jonas Weimer har arbetat som spelläggare sedan starten 2019 hos Bettingstugan. Eftersom betting är Jonas huvudsakliga arbete kan han lägga ner mycket tid till att analysera raderna. Det har betalat av sig då det har blivit flera stora vinster på både Europatipset och Stryktipset där den ensamma raden den 29 december 2020 sticker ut. Systemet, som kostade 5184 kronor, gav 3150000 kronor och delades med 5 andra andelsköpare. Några veckor senare var det dags igen. Denna gång 2.7 miljoner som delades med 8 andra andelsköpare.

Stryktipskrönikan 2 Oktober

Äntligen lördag! Äntligen Stryktipset med jackpot och äntligen Premier League på kupongen!

Inget ont mot landskamper. Var själv på plats och såg Sverige - Grekland men det slår ändå inte Blackburn - Coventry en regnig lördageftermiddag när man sitter med 12 rätt och behöver ett mål! 

Veckans kupong är rolig! Man har exempelvis valt bort Man City - Burnley som egentligen också spelar 16:00. Detta för att inte göra en för enkel rad att klura ut. Tack för det Svenska spel!

Jag har mina tankar klara inför denna veckas bästa drag. Här kommer de serverade.

Stort lycka till!

🔨 Kupongbyggaren - Aston Villa

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Visst finns det lite lägre procent eller några andra större favoriter möjligtvis men jag tycker den här matchen ser fin ut att spika. Wolverhampton har inte kommit upp i nivå och man har några viktiga gubbar borta. Exempelvis långtidsskadade Jonny och Neto. Men troligtvis missar även Trincao och Neves denna match. Aston Villa i sin tur är obesegrade hemma och har bara släppt in ett mål. Med Watkins och Ings på topp med ett fulltaligt mittfält, då kommer det bli magi.

Aston Villa reser sig igen?

❌ Spikkrysset - Southampton - Leeds

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Två målsnåla lag möts där Southampton är snåla hemma. Man har en riktigt usel xG efter att Ings lämnat laget. Leeds å andra sidan gör bara ett mål per match. Jag tycker 1-1 i denna är något att spela på oddset men det kan nog bli något spikkryss med.

Leeds 2021

Leeds får nöja sig med en poäng?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Middlesbrough

73% på Middlesbrough går inte att motivera. Här måste det till minst två tecken gärna tre.

🔴 Blackburn

Visst kan Coventry falla igenom men man är det bättre laget och Blackburn saknar många viktiga spelare. Bland annat sina två bästa anfallare.

Middlesbrough

Middlesbrough streckas upp som om de vore Man City?

Läs senaste spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipset återkommer med Premier League på kupongen denna vecka efter landslagsuppehållet. Dessutom har Svenska Spel 10 miljoner i jackpot denna vecka vilket gör arbetet kring ... Läs mer

Senaste Uppsnack Stryktipset

Fler spelnyheter & kampanjer

Vi tippar ALLA allsvenska matcher i sista omgången!

Allsvenskan 3 december 2021

Endast en omgång återstår av Allsvenskan 2021. Nu handlar det om att njuta för nästa match kommer inte förrän i vår. Vår expert har även han njutit av att tippa samtliga matcher. ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 4 December

Premier League 3 december 2021

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.48)

Premier League 3 december 2021

Ett mycket spännande Stryktips väntar med flera kluriga matcher, framförallt från Championship. Ensam vinnare drog hem 15 miljoner förra veckan och i denna pott ligger garanterat ... Läs mer

Spelbolagens AIK dom - så stor är chansen till guld!

Allsvenskan 30 november 2021

På lördag ska Allsvenskan avgöras. Och som det sett ut hela säsongen kommer detta avgöras i allra sista omgången. En efter en har lag fallit bort. Nu återstår bara Malmö FF och ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 26 november 2021

Stryktipset är tillbaka och det med besked. 15 miljoner i jackpot väntar på lördag när flera fina matcher ska spelas. Viktigt att hitta skrällarna och spikarna på denna kupong om ... Läs mer