Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober
Bettingstugan stryktipskronika Weimer
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 16 Oktober

Om krönikören

Jonas Weimer

Jonas Weimer

Spelläggare Bettingstugan

Jonas Weimer har arbetat som spelläggare sedan starten 2019 hos Bettingstugan. Eftersom betting är Jonas huvudsakliga arbete kan han lägga ner mycket tid till att analysera raderna. Det har betalat av sig då det har blivit flera stora vinster på både Europatipset och Stryktipset där den ensamma raden den 29 december 2020 sticker ut. Systemet, som kostade 5184 kronor, gav 3150000 kronor och delades med 5 andra andelsköpare. Några veckor senare var det dags igen. Denna gång 2.7 miljoner som delades med 8 andra andelsköpare.

Stryktipskrönikan 2 Oktober

Äntligen lördag! Äntligen Stryktipset med jackpot och äntligen Premier League på kupongen!

Inget ont mot landskamper. Var själv på plats och såg Sverige - Grekland men det slår ändå inte Blackburn - Coventry en regnig lördageftermiddag när man sitter med 12 rätt och behöver ett mål! 

Veckans kupong är rolig! Man har exempelvis valt bort Man City - Burnley som egentligen också spelar 16:00. Detta för att inte göra en för enkel rad att klura ut. Tack för det Svenska spel!

Jag har mina tankar klara inför denna veckas bästa drag. Här kommer de serverade.

Stort lycka till!

🔨 Kupongbyggaren - Aston Villa

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Visst finns det lite lägre procent eller några andra större favoriter möjligtvis men jag tycker den här matchen ser fin ut att spika. Wolverhampton har inte kommit upp i nivå och man har några viktiga gubbar borta. Exempelvis långtidsskadade Jonny och Neto. Men troligtvis missar även Trincao och Neves denna match. Aston Villa i sin tur är obesegrade hemma och har bara släppt in ett mål. Med Watkins och Ings på topp med ett fulltaligt mittfält, då kommer det bli magi.

Aston Villa reser sig igen?

❌ Spikkrysset - Southampton - Leeds

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Två målsnåla lag möts där Southampton är snåla hemma. Man har en riktigt usel xG efter att Ings lämnat laget. Leeds å andra sidan gör bara ett mål per match. Jag tycker 1-1 i denna är något att spela på oddset men det kan nog bli något spikkryss med.

Leeds 2021

Leeds får nöja sig med en poäng?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Middlesbrough

73% på Middlesbrough går inte att motivera. Här måste det till minst två tecken gärna tre.

🔴 Blackburn

Visst kan Coventry falla igenom men man är det bättre laget och Blackburn saknar många viktiga spelare. Bland annat sina två bästa anfallare.

Middlesbrough

Middlesbrough streckas upp som om de vore Man City?

Läs senaste spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipset återkommer med Premier League på kupongen denna vecka efter landslagsuppehållet. Dessutom har Svenska Spel 10 miljoner i jackpot denna vecka vilket gör arbetet kring ... Läs mer

Senaste Uppsnack Stryktipset

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 26 november 2021

Stryktipset är tillbaka och det med besked. 15 miljoner i jackpot väntar på lördag när flera fina matcher ska spelas. Viktigt att hitta skrällarna och spikarna på denna kupong om ... Läs mer

Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

Idol 26 november 2021

Fredagsfinalerna för Idol 2021 börjar närma sig sin dramatiska avslutning. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas inför fredagsfinalen den 26e november och det finns en ... Läs mer

Black Week hos Snabbare - 5000 SEK bonus!

25 november 2021

Det råder vilda dagar hos spelbolagen. Nästa på rad att ge en otroligt stor bonus är Snabbare som väljer att dubbla en redan stor bonus. Snabbare har svensk licens samt enkelt ... Läs mer

De är nya favoriter att vinna Champions League - Hela listan!

Champions League 25 november 2021

Fem matcher in i Champions Leagues gruppspel så har det utkristalliserat sig några favoriter till att vinna hela turneringen. Storlag som Man Utd och Barcelona har fått se sina ... Läs mer

BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

Premier League 19 november 2021

Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer