• Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September
Bettingstugan stryktipskronika andreas stenberg
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 18 September

Om krönikören

Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Spelläggare Bettingstugan

Andreas Stenberg har länge sålt andelar via Travstugan och varit extremt noggrann och träffsäker i sina spel. Fotbollsintresset och egna spel på andelsspel med fina resultat gjorde dock att Bettingstugan värvade över denna Östgöte under 2020. Det har man inte ångrat. Stenberg gick in direkt och satte 13 rätt på sina två första Europatips (!) och efter det har han fortsatt med fina resultat. Hans passion för fotboll och att läsa in sig på matcherna är det som gjort honom till en vinnande spelläggare i längden för stugan.

Stryktipskrönikan 18 September

Dags för en härlig omgång av stryktipset och det kittlas lite extra mycket denna lördag, då vi toppar omgången med en härlig jackpott på ca 15 miljoner(!) kronor

NU ÅKER VI!

/ Andreas Stenberg

🔨 Kupongbyggaren - Man City (vs Southampton)

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Här ska det inte behövas någon längre analys då just dessa lag emellan ska vara klasskillnad på samtliga plan. Jag finner inget värde att slösa streck utan bankar City på samtliga mina kuponger och det kan mycket väl bli en total överkörning på Ethiad Stadium!

Man City Southampton Stryktipset

Grealish har fått en kanonstart i nya klubben

❌ Spikkrysset - Millwall vs Coventry

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Coventry ser oerhört formstarka ut för dagen, men framför allt på hemmaplan där dom stoltserar med tre segrar av tre möjliga. Nu vankas det bortaresa mot ett positivt Millwall och just på bortaplan har det varit lite svajigare med två förluster av tre. Millwall med hela fyra oavgjorda på sex matcher spelar oerhört disciplinerat och tight och på förhand ser det ut att bli ett målsnålt möte. Krysset lockar!

Coventry Millwall Stryktipset

Coventrys Callum O'Hara får nöja sig med en poäng

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶Liverpool

Det bär mig emot det här då ni som följer mig vet min stora kärlek till detta hemmalag, Liverpool FC. Men här tror jag att man gör bort sig om man stirrar sig blind på ettan, då Crystal Palace står på den andra sidan. Senast besegrade bortalaget Tottenham med hela 3-0 på Selhurst Park och faktum är att laget har sett fin ut i tidigare matcher med. Liverpool kommer från en svajig insats mot Milan i Champions Leauge (3-2) där man fullkomligt krossade rent statistiskt, men var ändå nära ett fiasko. Med den matchen på näthinnan så måste jag gardera och finner stort spelvärde i detta. En stark varning utfärdas!

🔴 Petersborough

Här tycker jag mig ha hittat en på förhand fin tvåa i skrivande stund och det till en okej spelprocent. Ett väldigt formsvagt Peterborough tar emot Birmingham och hemmalaget bara fortsätter att förlora matcher och har endast en seger på sju spelade. Jag tror det blir ytterligare ett nederlag denna gång och ratar ettan helt på samtliga kuponger

Liverpool

Liverpool garderas?

Läs våra senaste analyser på Stryktipset

SpelstoppTipsterTitelPoolspelSystem
20 apr.
15:59
Stryktipset » Lördag 20/4
Poolspel: Stryktipset System: 192 rader
20 apr.
15:59
Stryktipset » Lördag 20/4
Poolspel: Stryktipset System: 216 rader

Senaste Uppsnack Stryktipset 18 September

Läs senaste Spikar och Skrällar på Stryktipset

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer