Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Maj
Bettingstugan stryktipskronika thomas w
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Maj

Premier League 21 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Tomas Wahlberg som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset söndag 23 Maj

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset söndag den 23 maj hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

Tomas Pippo Wahlberg

Tomas Pippo Wahlberg

Spelläggare Bettingstugan

Tomas har drivit en spelbutik i Stockholm med stor framgång. Han märkte dock att hans egna spel var tillräckligt bra för att inte behöva jobba mer utan nu livnär sig Tomas enbart på spel. Det är en ynnest att få ta del av hans rader och det är bara en tidsfråga innan det slår till riktigt stort igen!

Stryktipskrönikan 23 Maj

Då var det dags för sista omgången av Premier League och vilken superhelg vi har framför oss. Europatipset startar helgen redan på lördagen med 4.5 miljoner jackpot och sedan avslutar Stryktipset på söndag (ja ni läste rätt) med hela 17 miljoner i jackpot. Händer inte ofta att Svenskaspel ruckar på starttiden av stryktipset men denna gång har de flyttat fram den till söndag kl17.00 då sista omgången av Premier League spelas. Helt rätt tycker jag!

Så på kupongen denna söndag hittar vi alltså hela 10 PL-matcher, 1 Serie-A och 2 från Allsvenskan.

NU ÅKER VI!

/ Tomas Pippo Wahlberg

🔨 Kupongbyggaren - Liverpool

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Ifjol var Liverpool näst intill ostoppbara. I år har vi fått sett ett lag där spelet haltat och en hel del skador har gjort att denna säsong varit riktigt tung. Fiaskot höll på att bli fullbordat för nästan 1 vecka sen när man bara hade 1-1 mot WBA och tiden var 90+4 med hörna för Pool. Det sjuka är inte bara att det är Allison som nickar in den utan att han gör det ju 10 gånger snyggare än alla andra ”vanliga” nickmål. Trots att jag inte är ett Pool fan så stod jag upp och nästan skrek med ett leende på läpparna.

Nog om den matchen!

Nu tar Pool emot ett Crystal P som gjort en helt ok säsong. De senaste åren har de hamnat där mellan plats 12-14 och ligger på plats 13 just nu.

Man brukar ju säga att motivation slår klass och nu har vi både motivationen och det bästa laget på samma sida vilket gör att vi spikar denna. När Pool nu har chansen att rädda upp säsongen en del i alla fall så tror jag inte man missar den chansen.

Liverpool firar

Liverpool får jubla?

❌ Spikkrysset - Wolves - Man Utd

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Tycker inte denna kupong bjöd på någon match som man annars kan få känslan för att det skriker kryss om just en match.

Den matchen jag tycker på förhand känns som bästa krysset är min Röda kortet match Wolves – Man utd.

Ett Utd som förmodligen roterar mkt och ett Wolves som haft otroligt svårt att hitta nätet i år gör att krysset känns lockande om man vill singla den här matchen. 47 resp 51 mål har det blivit för Wolves de 2 senaste åren men i år har man endast gjort 35 mål. Så saknaden av skadade Jimenez har varit stor samt såklart även av försäljningen av Jota ifjol. Slut 1-1?

Ruben Neves Wolverhampton

Ett oavgjort resultat att vänta i Wolverhampton

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Häcken

Häcken har haft det väldigt tungt i starten av Allsvenskan. 0-3-4 på 7 matcher och endast 7 mål. Jeremejeff kom tillbaka till denna säsong och är väl enda lilla ljusglimten hittills med sina 4 mål.

Varberg har startat årets 2-1-4 med segrar över Östersund och nu senast Norrköping. Frågan var väl hur laget skulle klara sig utan Selmani. Jag tycker ändå svaret är helt ok hittills. 56% på Häcken seger just nu anser jag vara på tok för högt så här tycker jag man ska börja gardera

🔴 Man Utd

Nu känns det här såklart märkligt när jag ger Man utd rött kort som inte har förlorat en enda match på resande fot denna säsong. Speciellt när de möter ett Wolves som verkligen blandat sina prestationer i år och varit riktigt kassa många gånger.

Men det finns några faktorer som gör att jag delar ut kortet till just de.

Utd har säkrat andra platsen i ligan.

Bara 3 dagar senare så spelar de final i Europa League i Polen. Så jag skulle bli mkt förvånad om inte alla går och tänker på den matchen och speciellt Solskjaer, vilket borde betyda att han väljer att rotera många spelare till denna match.

Wolves har mött Utd 4 gånger senaste 2 åren hemma på Molineux Stasium och är obesegrade med 2 vinster och 2 kryss.

Wolves har inget att spela för men nu får de i alla fall lite stöd då detta blir deras första hemmamatch med publik så jag tror ändå de vill försöka avsluta säsongen bra.

Viktigast här blir dock att ha lite extra koll sista timmen innan spelstopp för att se vilka spelare Solskjaer ställer upp med.

Marcus Rashford

Rashford vilas? Rött kort till Man Utd från Pippo

Läs senaste spikar och skrällar till Stryktipset

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.20)

Premier League 21 maj 2021

Sista omgången av Premier League! Då får vi 17 miljoner i jackpot och 10 heta Premier Leaguematcher som alla startar samtidigt! Otroligt spännande. Häng med när våra experter ger ... Läs mer

Läs våra senaste analyser på Stryktipset

SpelstoppTipsterTitelPoolspelSpelbolagSystem
31 juli
15:59
Stryktipset » Lördag 30/7
Poolspel: Stryktipset System: 192 rader
24 juli
16:59
Stryktipset » Lördag 24/7
Poolspel: Stryktipset System: 192 rader

Senaste Uppsnack Stryktipset

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel till Italien - England!

EM 2021 9 juli 2021

SÖNDAG: EM ska avgöras i en rafflande final på söndag! Då bjuder LeoVegas oss på ett riskfritt spel till matchen. Spela på matchen och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer

Bästa elvan i EM? - här är drömlaget i Fotbolls-EM 2021!

EM 2021 9 juli 2021

Fotbolls-EM 2021 närmar sig sitt slut även om det häftigaste återstår - finalen. Många spelare har gjort sina livs matcher medan andra varit en besvikelse. Här tar Weimer ut sitt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Allsvenskan 9 juli 2021

Stryktipset vecka 27 innehåller en hel del norska matcher på kupongen. Men även svenska så som matchen mellan AIK och Varberg på Friends. Denna helg får vi även jackpot med ca 6 ... Läs mer

SUPERBOOST - Båda lagen gör mål i England v Danmark!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

ONSDAG: Det har blivit dags för semifinal 2 mellan England och Danmark. En match vi bara kan njuta av nu när Sverige är ute. Och njuta gör man extra mycket med en superboost från ... Läs mer

Hajper boostar oddsen - Italien Spanien 4.5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

TISDAG: Italien möter Spanien i en direkt avgörande match och Spanien boostas av Hajper! Tror man på spansk seger bör man spana in denna fina kampanj till 4.5 x pengarna. Spanien ... Läs mer