Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset 23 oktober
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Oktober
Bettingstugan stryktipskronika robert pettersson
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Oktober

Premier League 21 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Robert Pettersson som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 23 Oktober

Om krönikören

Här kan ni se vår presentation av Robert Bobby Pettersson:

Stryktipskrönikan 23 Oktober

Vilken fantastisk helg vi får med 20 miljoner i jackpot och en väldigt rolig rad! Jag tycker kupongen känns väldigt spännande och kommer här med mina tankar kring den. Hoppas ni uppskattar min krönika!

Nu kör vi!

🔨 Kupongbyggaren - Man City

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Jag har svårt att se att Potters mannar i Brighton kommer ha så mycket att säga till om här. City har utan tvekan den absolut bredaste truppen i ligan. De tog en bekväm seger med fem mål mot ett. Matchen innan det så tog de en bekväm seger med 2-0 mot Burnley. Den matchen så startade bland annat Dias, Fernandinho, Walker, Gündogan och Grealish på bänken. City är dessutom i skrivande stund smått understreckade, men det kommer nog svänga åt andra hållet innan kl 16 på lördag.

Man City Stryktipset

City bankas in av Bobby

❌ Spikkrysset - Blackpool-Preston

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Två lag som ligger inom tre poäng av varandra i nedre botten av Championship. Preston är väldigt ”kryssorienterade” på sistone. De har kryssat tre gånger på de fem senaste matcherna. Det är två väldigt jämna lag som möts här. Senaste fem mötena så har det slutat med en vinst för Pool, två kryss och två Prestonsegrar. Jag ser absolut ett spikkryss som kandidat här!

Preston

Blackburn mot Preston blir tight?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 West Brom 

Segermaskinen har börjat avta lite och spelet på planen flyter inte riktigt lika bra längre. Två förluster på de senaste tre matcherna. Samt ett Bristol som gjort sina bästa insatser på bortaplan gör att jag ändå vill ha med krysset i denna match. 

🔴 Southampton

Jag tycker nog inte man ska köpa in sig helt på favoritskapet i den här matchen. Jag kommer välja att strecka från höger. Kanske blir det en helgardering men X2 kritas ner först!

BB211016 BB791

Southampton tog sin första seger senast, det slutar där.

Senaste Uppsnack Stryktipset

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 26 november 2021

Stryktipset är tillbaka och det med besked. 15 miljoner i jackpot väntar på lördag när flera fina matcher ska spelas. Viktigt att hitta skrällarna och spikarna på denna kupong om ... Läs mer

Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

Idol 26 november 2021

Fredagsfinalerna för Idol 2021 börjar närma sig sin dramatiska avslutning. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas inför fredagsfinalen den 26e november och det finns en ... Läs mer

Black Week hos Snabbare - 5000 SEK bonus!

25 november 2021

Det råder vilda dagar hos spelbolagen. Nästa på rad att ge en otroligt stor bonus är Snabbare som väljer att dubbla en redan stor bonus. Snabbare har svensk licens samt enkelt ... Läs mer

De är nya favoriter att vinna Champions League - Hela listan!

Champions League 25 november 2021

Fem matcher in i Champions Leagues gruppspel så har det utkristalliserat sig några favoriter till att vinna hela turneringen. Storlag som Man Utd och Barcelona har fått se sina ... Läs mer

BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

Premier League 19 november 2021

Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer