• Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 25 September
Bettingstugan stryktipskronika dalibor
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 25 September

Premier League 24 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför helgens kupong som har 25 miljoner i jackpot!

Stryktipset 18 September

Om krönikören

Dalibor Rajic

Dalibor Rajic

Spelläggare

Dalibor Rajic kom in med dunder och brak som spelläggare under 2020. Med en historik av att vara en av de bästa livespelarna ute i Sverige handplockades han in och det dröjde inte länge innan vinsterna började komma. En hel del 13 rätt har det blivit och är även en av de hetaste spelläggarna på både Topptipset och Powerplay inne på ombudssidan.

Stryktipskrönikan 25 September

Tjena, många av er känner mig redan, då man är en gammal räv som varit med ett tag nu.

För er som inte gör det så är mitt namn Dalibor, är spelläggare för Bettingstugan och Direkten Ryd sedan något år tillbaka.

Lördagens styrktips erbjuder oss fina 25 miljoner jackpot. Vad passar inte bättre än att försöka analyser min bank, skräll, varning och kryss i denna omgång.

Nu åker vi!

/ Dalibor

🔨 Kupongbyggaren - Everton

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Bland alla dessa fina matcher där många förmodligen väljer att spika Liverpool, väljer jag ett annat Liverpoollag vid namnet Everton. Everton är ett bra hemmalag,10 poäng av 15 möjliga i serien, möter ett formsvagt Norwich med 5 raka förluster.

Everton med formstaka spelare som Richalison och Carvert-Lewis på anfall kan ställa till det för många försvarare i Premier League. Mitt tips och bank är en given seger för Everton denna lördag. Även oddset är trevligt med Everton vinst till 1.59.

Everton Stryktipset

Dalibor tror på Everton på Stryktipset denna vecka

❌ Spikkrysset - Sheffield Utd - Derby

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Mitt kryss väljer jag att ta i matchen Sheff. United - Derby. Derby med Rooney i spetsen har det tung, det går inte saken bättre med poängavdraget de fick. Möten dessa lag emellan brukar oftast bli jämna eller uddamåls vinst. Denna gången tror jag Derby lyckas kriga till sig en poäng 

Rooney Derby Stryktipset

Rooney kämpar till sig ett kryss åt Derby?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶  Leeds - West Ham

West Ham har något favoritskap borta mot Leeds. Vi vet att många lag hade problem mot Bielsas Leeds gångna säsongen, vilket jag även West Ham får här. En match som jag väljer att ta med alla tecken på då den kan sluta hur som helst.

 🔴 Norwich

Jag tycker Norwich är för högt streckade. Omgångens skräll och den sida jag väljer i matchen mot Newcastle blir just på bortalaget Newcastle. Newcastle är ett lag som stundtals kan spela fin fotboll men inte riktigt fått det att fungera. Tränaren Steve Bruce är pressad och behöver gå för en vinst. Jag väljer bort ettan.

Newcastle Norwich Stryktipset

Newcastle får Dalibors stöd

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 25 September

Läs mer om Stryktipset 25 September

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 24 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 25 miljoner i jackpot! En kupong är dock inte värd något utan riktigt bra spikar och skrällar. Här serveras de av våra experter ... Läs mer

Skarmavbild 2021 09 24 kl 12 37 46

"Jag var så stel så jag knappt kunde knyta skorna!" - Limpar om sin debut!

24 september 2021

Anders Limpar har börjat spela fotboll igen, detta i division 5 klubben Hede IK uppe i Härjedalen. Hör Limpans egna ord om den galna matchen där han även gör mål från halva planen! Läs mer