• Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 26 December
Bettingstugan stryktipskronika davidd
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 26 December

Premier League 23 december 2021

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare David Dabeskovic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen.

Stryktipset Lördag 4 December

Om krönikören

David Dabeskovic
David Dabeskovic

David Dabeskovic

David är krönikören denna vecka och han har verkligen skämt bort oss med fina vinster på sina ombudsspel. En spelläggare som älskar både fotboll och trav men framförallt Stryktipset. Ni ser honom även skriva analyser till poolspel hos Bettingstugan. En mycket kunnig tipster!

Stryktipskrönikan 26 December

Dags för Stryktipset igen och det med 26 miljoner i Jackpot på annandag jul. Klurig omgång där vissa favoriter har blivit för hårt streckade enligt min mening och det ska vi utnyttja. Sen måste man ta i beräkning att visa matcher lär bli lottade. 

Men vi kör igång!

/ David Dabeskovic

🔨 Kupongbyggaren - Man City

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Manchester City blir omgångens bank för min del. Pep Guardiolas manskap bara ångar på i ligan och är uppe i åtta raka segrar i Premier League. De två senaste matcherna så har man haft lekstuga med Leeds (7-0) och Newcastle (4-0). Imponerande av det här stjärnlaget. Senast man förlorade i ligan var den 30 oktober mot Crystal Palace. Leicester har inte imponerat på mig hittills och formen är sisådär. De ljusblå är magiskt bra för stunden och då ser jag inte ett Leicester, med flera defensiva kuggar borta, stå emot. Banketta.

Man City Leicester Stryktipset

Man City bankas in!

❌ Spikkrysset - Hull v Blackburn

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Här tycker jag Blackburn har blivit för stora favoriter enligt spelarkåren. Man har fem raka segrar förvisso i Championship, men man har haft en del medstuds i matcherna med. Hull har verkligen spelat upp sig efter seg inledning och man hade sex raka utan förlust innan mötet mot Nottingham senast. På MKM Stadium är man svårtuggade och en poäng tror jag Hull fixar här. 24% på krysset just nu ser jag som en fynd.

Hull

Kryss i Hull?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 West Ham

Här vill höja en varningens finger för West Ham. David Moyes manskap har verkligen gjort det bra så här långt i Premier League. Men på senaste tiden så har man börjat tappa lite av den fina formen man hade i början. West Ham har matchats hårt både i Europa League och i ligan och det börjar ta ut sin rätt med slitna och skadade spelare. Southampton tycker jag är bättre än vad tabellen visar för tillfället. Man har haft en hel del otur i sina matcher och spelar faktiskt bra, men inte fått utdelning. När ettan blir så hårt streckat så finner jag ett fint värde här på bortalaget. Se upp!

🔴 Tottenham

Londonderby där jag vädrar en knall. Tottenham må ha lyft sig under Antonio Conte men det finns fortfarande mycket att jobba på. Crystal Palace spelar med ett helt annat pondus under Vieira än vad man gjorde med Hodgson som tränare. Örnarna vann lätt med 3-0 när de möttes i september och ska ses med betydligt bättre chans än strecken antyder. Ettan jobbas väck.

Tottenham 2021 Dele Alli

David plockar bot Spurs!

Senaste Uppsnack Stryktipset 26 December

Fler spelnyheter & kampanjer

Vem vinner Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 26 november 2022

Nu är Fotbolls-VM i Qatar 2022 igång för fullt. Det som alla undrar inför mästerskapet är förstås vilka som vinner guld denna gång? Vi ger er odds, fakta och analys inför VM 2022. Läs mer

Sätt in 600 - spela för 1800 på Fotbolls-VM!

FOTBOLLS-VM 2022: Fotbolls-VM är äntligen här. Fyra års väntan på internationell toppfotboll där spelbolagen vill visa upp sig med erbjudanden och kampanjer. Exemempelvis Snabbare ... Läs mer

Träffa VM tipstern: Ryggareken

Fotbolls VM 2022 24 november 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra Ryggareken tankar inför VM. Läs mer

Träffa VM tipstern: SpelTorsten

Fotbolls VM 2022 24 november 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra SpelTorstens tankar inför VM. Läs mer

Träffa VM tipstern: DannesTips

Fotbolls VM 2022 24 november 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra DannesTips tankar inför VM. Läs mer