Stryktipset 26 DEC » Krönika & System till Stryktipset | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 26 December
Bettingstugan stryktipskronika davidd
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 26 December

Premier League 23 december 2021

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare David Dabeskovic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen.

Stryktipset Lördag 4 December

Om krönikören

David Dabeskovic
David Dabeskovic

David Dabeskovic

David är krönikören denna vecka och han har verkligen skämt bort oss med fina vinster på sina ombudsspel. En spelläggare som älskar både fotboll och trav men framförallt Stryktipset. Ni ser honom även skriva analyser till poolspel hos Bettingstugan. En mycket kunnig tipster!

Stryktipskrönikan 26 December

Dags för Stryktipset igen och det med 26 miljoner i Jackpot på annandag jul. Klurig omgång där vissa favoriter har blivit för hårt streckade enligt min mening och det ska vi utnyttja. Sen måste man ta i beräkning att visa matcher lär bli lottade. 

Men vi kör igång!

/ David Dabeskovic

🔨 Kupongbyggaren - Man City

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Manchester City blir omgångens bank för min del. Pep Guardiolas manskap bara ångar på i ligan och är uppe i åtta raka segrar i Premier League. De två senaste matcherna så har man haft lekstuga med Leeds (7-0) och Newcastle (4-0). Imponerande av det här stjärnlaget. Senast man förlorade i ligan var den 30 oktober mot Crystal Palace. Leicester har inte imponerat på mig hittills och formen är sisådär. De ljusblå är magiskt bra för stunden och då ser jag inte ett Leicester, med flera defensiva kuggar borta, stå emot. Banketta.

Man City Leicester Stryktipset

Man City bankas in!

❌ Spikkrysset - Hull v Blackburn

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Här tycker jag Blackburn har blivit för stora favoriter enligt spelarkåren. Man har fem raka segrar förvisso i Championship, men man har haft en del medstuds i matcherna med. Hull har verkligen spelat upp sig efter seg inledning och man hade sex raka utan förlust innan mötet mot Nottingham senast. På MKM Stadium är man svårtuggade och en poäng tror jag Hull fixar här. 24% på krysset just nu ser jag som en fynd.

Hull

Kryss i Hull?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 West Ham

Här vill höja en varningens finger för West Ham. David Moyes manskap har verkligen gjort det bra så här långt i Premier League. Men på senaste tiden så har man börjat tappa lite av den fina formen man hade i början. West Ham har matchats hårt både i Europa League och i ligan och det börjar ta ut sin rätt med slitna och skadade spelare. Southampton tycker jag är bättre än vad tabellen visar för tillfället. Man har haft en hel del otur i sina matcher och spelar faktiskt bra, men inte fått utdelning. När ettan blir så hårt streckat så finner jag ett fint värde här på bortalaget. Se upp!

🔴 Tottenham

Londonderby där jag vädrar en knall. Tottenham må ha lyft sig under Antonio Conte men det finns fortfarande mycket att jobba på. Crystal Palace spelar med ett helt annat pondus under Vieira än vad man gjorde med Hodgson som tränare. Örnarna vann lätt med 3-0 när de möttes i september och ska ses med betydligt bättre chans än strecken antyder. Ettan jobbas väck.

Tottenham 2021 Dele Alli

David plockar bot Spurs!

Senaste Uppsnack Stryktipset 26 December

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

Fotboll 1 juli 2022

Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2022 för damer - spana in Sveriges odds

Dam-EM 2022 29 juni 2022

Fotbolls-EM för damer går av stapeln under juli 2022. Det är nu vi ska gå för det efterlängtade guldet! Ett guld som Nederländerna försvarar. Hur ser spelbolagen på våra chanser? ... Läs mer

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2022

Dam-EM 2022 28 juni 2022

Fotbolls-EM för damer 2022 är här och med det även tankar om guld för Sverige. Häng med Bettingstugan i sommar då vi hoppas kunna njuta av fin fotboll, medaljer samt speltips som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer