Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset 4 December
 • Hem
 • Nyheter
 • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 4 December
Bettingstugan stryktipskronika sanel
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 4 December

Premier League 3 december 2021

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen.

Stryktipset Lördag 4 December

Om krönikören

Sanel Hrnjic

Sanel Hrnjic

Spelläggare Bettingstugan

Sanel har funnits med som tipster på hemsidan sedan 2018 och har briljerat med fina spel. Under 2021 har han tagit steget att även visa upp sina kunskaper inom poolspel och detta med en briljans och noggrannhet vi känner igen från singelspelen på hemsidan. Storvinsten hägrar, när Sanel kommer med sina tecken.

Stryktipskrönikan 4 December

En väldigt oviss omgång på Stryktipset stundar med klara favoriter ifrån Premier League och helt ovissa matcher ifrån Championship. Strategin blir att spara tecken på de 4 första matcherna och sedan måla på i Championship. Det känns som helgens melodi!

Lycka till!

/ Sanel

🔨 Kupongbyggaren - Liverpool

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Normalt sett är det ju inte jättekul att bygga en kupong kring en klar favorit. På lördag kommer jag att göra det då jag anser att det fortfarande finns värde. Laget jag pratar om är Liverpool. I skrivande stund är man streckade till 65% och jag anser att så länge strecken ligger under 80% finns det värde. Man befinner sig i sitt livs form och samtliga spelare levererar. Spelar man som Pool gjort på sistone så går man in som favorit mot samtliga lag i världen. Klopp har i stort sett hela truppen till förfogande och kommer att kunna ställa upp en stark elva. Wolves som står för motståndet levererar mer i teorin än på plan. Med endast 12 gjorda mål på 14 matcher i Premier League ska man inte kunna matcha Liverpool som snittar 3 mål/match. Pool har dessutom 9 raka vinster mot Wolves i ligaspelet och fullbordar det med en tionde idag.

Liverpool Klopp Salah

Klopp har svårt att dölja sin kärlek till egyptiern

❌ Spikkrysset - Bristol City - Luton

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Två mittenlag med halvdassig form. Blackpool har inte segrat på fem matcher medan Luton inte gjort det på fyra. Endast 2p skiljer lagen åt och det känns som att båda skulle nöja sig med delad pott. Lagen kryssar ca 33% av sina matcher vilket är i toppen av Championship. Utöver det har de tre senaste inbördes mötena slutat med just ett x.

Bristol City

Bristol City var inte kyliga nog mot Sheffield Utd

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Nottingham garderas

Nottingham står som solklar favorit enligt strecken som i dagsläget är hela 71%. 71% i en bottenmatch i Championship. Det köper jag aldrig. Jag kan förstå hur tankarna går då Petersborough är totalt odugliga på bortaplan. Nottingham å andra sidan har endast en seger på sina sju senaste matcher. På hemmaplan är laget även ett av seriens sämsta med endast två segrar på tio matcher. Med det sagt kan jag inte motivera den höga streckningen på ettan och väljer att gardera upp med ett kryss.

🔴  Blackpool ratas

Matchen mellan Blackpool – Luton verkar hamna i blickfånget denna omgång då jag har den här samt även som spikkryss. Jag väljer att rata Blackpool då de enligt oddset är underdogs (2.85) men är ändå klara favoriter enligt strecken (40%). Blackpool har ej vunnit på fem raka matcher och är i mitt tycke ett sämre lag än Luton. Jag ser ingen tendens på att segern ska kunna komma här och nöjer mig med en x2 som känns som en helgardering. På köpet får jag bort 40% av raderna.

BB211106 ZH002

Blackpool får det jobbigt mot Luton

Frågor och svar om Stryktipset 4 December

✅ Vilka matcher är det på Stryktipset 4 December?

 1. Wolves - Liverpool 
 2. Watford - Man City 
 3. Newcastle - Burnley 
 4. Southampton - Brighton 
 5. Barnsley - Huddersfield 
 6. Blackburn - Preston 
 7. Blackpool - Luton 
 8. Bristol City - Derby
 9. Cardiff - Sheffield 
 10. Mboro - Swansea 
 11. Millwall - Birmingham
 12. Nottingham - Peterbor.
 13. Reading - Hull

   Gå till Stryktipset

   ✅ Har Stryktipset 4 December någon jackpot?

   Nej ingen jackpot denna vecka.

   Gå till Stryktipset

   ✅ Kan man köpa andelar till Stryktipset den 4 December?

   Absolut! Genom Svenska Spels tjänst spela tillsammans kan man precis som ordet säger, spela tillsammans! Man kan även köpa andelar av Bettingstugans spelläggare. Vi har mängder med fina vinster genom åren och satsar alltid allt för att träffa nya. 

   Ni hittar andelarna här

   ✅ Vilken match spelas 18:30 på Stryktipset?

   Denna vecka är det matchen Watford - Man City som avslutar kupongen.

   Gå till Stryktipset

    Fler spelnyheter & kampanjer

    Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

    Premier League 14 januari 2022

    Stryktipset är tillbaka igen efter att vi inte fått någon med 13 rätt förra veckan. Denna vecka får vi därmed 12 miljoner i jackpot och bra läge att vässa hjärnorna igen. Några ... Läs mer

    Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

    Premier League 14 januari 2022

    Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

    Idrottsgalan 2022 - Två stora favoriter gör upp om åtråvärda priset!

    12 januari 2022

    Idrottsgalan går av stapeln den 17 januari 2022 och ett av de mest åtråvärda priserna är förstås årets manliga respektive kvinnliga idrottare. Och i båda kategorierna är de två ... Läs mer

    Stryktipskrönikan 8 Januari

    7 januari 2022

    Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare och bettingexpert Jonas Weimer kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på ... Läs mer

    Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

    Premier League 7 januari 2022

    Det är FA-cupen i fokus när Stryktipset är tillbaka igen! 3e rundan ska spelas med en hel del fina lag från Englands högsta serier. Kupongen är dock knepig och kräver en bra spik ... Läs mer