Stryktipskrönikan 8 Januari » Weimer spikar i Championship!
Bettingstugan stryktipskronika Weimer
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Stryktipskrönikan 8 Januari

7 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare och bettingexpert Jonas Weimer kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen.

Stryktipset Lördag 8 Januari

Om krönikören

Jonas Weimer

Jonas Weimer

Spelläggare Bettingstugan

Jonas Weimer har arbetat som spelläggare sedan starten 2019 hos Bettingstugan. Eftersom betting är Jonas huvudsakliga arbete kan han lägga ner mycket tid till att analysera raderna. Det har betalat av sig då det har blivit flera stora vinster på både Europatipset och Stryktipset där den ensamma raden den 29 december 2020 sticker ut. Systemet, som kostade 5184 kronor, gav 3150000 kronor och delades med 5 andra andelsköpare. Några veckor senare var det dags igen. Denna gång 2.7 miljoner som delades med 8 andra andelsköpare.

Stryktipskrönikan 8 Januari

Oj vilken otrolig helg det blev senast! Andreas Stenberg satte 13 rätt och blev först i Sverige (tillsammans med åtta andra) under 2022 med att ha spelat hem en miljonvinst. Riktigt fint av vår talangfulla spelläggare som jag även fick äran att dela studio med i fredags.

Tyvärr sitter jag själv i en vinterstuga i norra Sverige så Uppsnack Stryktipset får utgå för min del. Däremot bjuder jag på lite tecken i denna svåra men roliga kupong som innehåller en hel del cupmatcher. 

Med corona, spelare som vilas och cupspel i antågande väljer jag att sätta mig så sent som möjligt med raderna. Det är svårt att säga redan nu vilka tecken man ska satsa på. Men här kommer i alla fall mina spontana tankar kring raden som ska prickas in. 

Stenberg får ju inte springa iväg i miljonvinster, vi ska ifatt! 

/ Jonas Weimer

🔨 Kupongbyggaren - Reading

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)


Kidderminster är faktiskt ett lag jag spelat mycket på då jag på tisdagar brukar sitta bänkad framför liven när de engelska lågdivisionerna spelar. Det brukar gå att göra fynd där. Här tror jag inte man kan fynda på hemmalaget som är vana med ett helt annat motstånd. Även om formen är god ska Reading ganska enkelt ta sig vidare här. Jag spikar 2an.

Reading Huddersfield Stryktipset

❌ Spikkrysset - West Bromwich v Brighton

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Det här tror jag kan bli en tight och tillknäppt historia där WBA kommer sälja sig dyrt. Även om Brighton förstås är storfavoriter ska man passa sig här, WBA har en fin säsong och hemmaplansfördel. Återstår att se vad Potter ställer på banan men man har haft problem med målskyttet under stora delar av säsongen hittills. 1-1?

Stryktipset Potter Brighton Watford Maupay Everton

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Barnsley

Barnsley ska man passa sig för att lita på säsongen 2021/2022. Nu om någon gång går man in som favoriter men oj vilken tung period man är inne i. Poya lär vilja försöka glädja fansen med en vinst här men man är under press och möter ett Barrow som inte har något att förlora. Jag säkrar upp till fin procent.

🔴 Bristol Rovers

Bristol har stora problem i League Two och jag har svårt att se att man ska kunna mäta sig med Peterborough som är stabila hemma. Det bör inte vara några problem och just nu är det hyfsat fina streck att helt lämna 2an borta från kupongen.

Barnsley Poya

Fler spelnyheter & kampanjer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

4 augusti 2022

Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor HC - fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Han bjuder på speltips och välinitierade kommentarer i ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

28 juli 2022

Erik Johansson fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC, som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar ... Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

19 juli 2022

Erik Johansson bjuder på veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar under 2022. ... Läs mer

Spela på Sverige hos Lyllo Sport - Få 100 kr riskfritt spel!

Dam-EM 2022 12 juli 2022

EM 2022 är i full gång och så även Lyllo som nu öppnar sin sportsbook! I sitt välkomsterbjudande bjuder de på 100 kronor i ett riskfritt spel när du spelar på Sverige i EM! Ta del ... Läs mer

Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

Fotboll 1 juli 2022

Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer