Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 8 maj
Bettingstugan stryktipskronika niklas
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 8 maj

Premier League 7 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Niklas Lindstedt som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 8 Maj

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 8 Maj hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

Niklas är ny spelläggare men knappast ny bland er som följer heta spelläggare. Niklas har nämligen sålt andelar åt Travstugan länge under stor framgång. Nu får han chansen att visa upp sina kunskaper inom fotboll och framförallt Stryktips och Europatips men även spelformen High Five.

Stryktipskrönikan 8 Maj

Hej på er!

Vi har en riktigt fin kupong att se fram emot denna lördag, det blir soffan hela dagen. Vi får en mer spretig kupong än vanligt då vi har matcher från så gott som Europas alla hörn att analysera. Godbitarna finner vi La Liga där Barcelona och Atletico Madrid båda har en titel att jaga. 

Försmak av CL-final

Vi har i Premier League en försmak av Champions League finalen och vi har ett toppmöte i Turkiska ligan, lägg där till Bayern Munchen, skotska kupen samt allsvenskan så är vi hemma. En riktig godispåse helt enkelt!

/ Niklas

🔨 Kupongbyggaren - Bayern München

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Kupongbyggaren

Banken för mig denna vecka blir Bayern Munchen. Man är otroligt dominant i Bundesliga och har 8 raka titlar. Det är egentligen redan helt klart att man komma vinna sin 9e raka men vid seger här är det definitivt. På Allianz arena har man förkrossande statistik och jag tror man vill säkra titeln på hemmaplan. Mönchengladbach är i mina ögon en besvikelse år och har inget att sätta emot här!

Speltips Champions League betting

Bayern är bästa banken enligt Niklas

❌ Spikkrysset - Barcelona v Atl Madrid

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Titelstriden är ovanligt öppen i La Liga och vi har inte mindre än 4 lag som fortfarande har chans att knipa titeln. Barcelona tar emot Atletico Madrid, alltså 3an mot 1an just nu. Det är väldigt mycket som står på spel nu och ett snedsteg från något lag kan innebära att man i princip tappar titeln. Barcelona spelar sällan för oavgjort men jag tror framförallt Atletico skulle vara väldigt nöjd med oavgjort resultat här. Atletico har La ligas överlägset bästa försvar och jag tror på ett lågt ställt försvar här vilket kan bli jobbigt för Barcelona att såga sig igenom. Utgången för mig är krysset men jag blir inte förvånad oavsett utfall här.

Messi Barcelona

Går segertåget nu Messi?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Liverpool

Verkligen ingenting går Liverpools väg för tillfället! Sett till andra halvan av säsongen kan man inte beteckna det som något annat än ett fiasko. Jurgen Klopps manskap har inte flytet med sig och är otroligt trubbiga i avslutsfasen och målen har uteblivit. Nu spelar man förvisso hemma och har allt att spela för men jag tycker man balanserar på en skör tråd, faktum är att känslan är att man går in i varje match med att man har mer att förlora än att vinna. Southampton har absolut inget att spela för och ligger verkligen i ingemans land här, däremot kan man spela avslappnat och man borde ändå finna motivation att kunna sätta käppar i hjulet för Liverpool här och har absolut inga krav på sig. Till 75% tycker jag det är givet att gardera, i alla fall med krysset!

🔴 Örebro

Allsvenskan har efter 4 omgångar börjat sätta sig så smått och vi har fått en första indikation på vart lagen står för året. Örebro står värd för matchen och tar emot Halmstad. Örebro har efter 4 matcher fortfarande inte lyckats sätta en enda kasse och har det otroligt kämpigt, -9 i målskillnad är iskallt. Hemma på Berhn Arena har man inte rosat marknaden heller när man senast åkte på en 0-3 förlust mot norrköping. Jag har svårt att se att man vänder den dystra trenden här och lämnar “Pennybridge” (som vi säger i Örebro) utanför kupongen denna gång. Halmstad är en positiv nykomling som inte behöver be om ursäkt för resultaten hittills. Krysset senast mot Göteborg var överraskande för mig men på inte något sätt orättvist. Jag tycker man kommer väldigt långt på X2 och för den vågade så är det fint värde i att spika 2an!

Liverpool

Liverpool bör garderas enligt Niklas

Läs senaste Spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.18)

Premier League 7 maj 2021

Det är återigen dags för Stryktipset och denna omgång ser otroligt roligt ut med toppmöten i många olika ligor och titlar som kan delas ut. Till kupongen behövs naturligtvis en ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 8 Maj

Fler spelnyheter & kampanjer

Vem vinner SHL:s poängliga?

20 september 2021

SHL 2021/2022 drog igång för drygt en vecka sedan och det går fortfarande att spela på vem som vinner seriens poängliga. Vi har granskat spelbolagens odds för vinnare av SHL:s ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer