Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 9 Oktober
Bettingstugan stryktipskronika davidd
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 9 Oktober

VM-kval 8 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare David Dabeskovic som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 9 Oktober

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 9 oktober hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

David Dabeskovic

David Dabeskovic

Spelläggare Bettingstugan

41 åriga David Dabeskovic är fotboll, hockey & travfantast som kom in som en virvelvind med sina fantastiska speltips under sommaren 2021. Kunskapen är hög vilket han även visat med flera fina vinster på andelssidan. Framtiden ser ljus ut!

Stryktipskrönikan 9 Oktober

Landslagsuppehåll, fågel eller fisk?

Dags för ett landslagsomgång på Stryktipset. Veckans kupong bjuder på ett blandat kompott med en match från damallsvenskan, fyra matcher från div 1 samt sist men inte minst hela åtta matcher från Europas VM-kval.

Ofta brukar tyvärr landslagsomgångarna präglas av en lägre utdelning. Men veckans kombination med matcher från div 1, där strecken ofta hamnar helt uppåt väggarna, så tror jag att med huvudet på skaft samt lite tur ska man kunna rensa bort en hel del system och kämpa om stora pengarna.

Läs vidare för att se hur jag tänkt navigera skeppet i jakten mot miljonerna.

NU ÅKER VI!

/ David Dabeskovic

🔨 Kupongbyggaren - Sverige

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Här bankar jag in min spik på Sverige. Gillar inte igentligen när ett lag är streckad på 78%, men jag kan inte se hur Kosovo ska rubba på Sverige i denna match. Det är ett härligt go i vårt landslag med Isak, Forsberg och Kulusevski, skulle förvånas mycket om inte dessa herrar startar. Sverige förlorade senast mot Grekland med 2-1 i en jämn match där jag tycker man var värda åtminstone oavgjort. För tillfället ligger man tvåa i sin grupp på nio poäng, fyra poäng efter Spanien som har två matcher fler spelade än Sverige. För att ha chans på gruppsegern så är det bara vinst som gäller. Det fixar blågult!

Kosovo är ett landslag som är på väg åt rätt håll. Men jag tycker man saknar det där lilla extra för att kunna mäta sig mot de stora. Största stjärnan i detta landslag är Muriqi som vi känner igen från Lazio. Jag tror man är några klasser sämre än Sverige och man kammar noll på Friends Arena.

BB211007 ES004

David tror mycket på Sveriges offensiv med Kulusevski som en av nyckelspelarna

❌ Spikkrysset - Ungern vs Albanien

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Inte nödvändigtvis ett spikkryss, men jag tror ändå att Albanien har stor chans att plocka poäng mot Ungern. Man ska ändå ha med sig att Albanien vann hemmamötet med 1-0 och var det bättre laget. Albanien ligger just nu tvåa i gruppen och lär vara nöjda med en poäng här medans Ungern måste nästan vinna för att ha någon chans att ta sig till VM. Matchbilden kommer passa Albanien perfekt och man är starka defensivt. Jag tror på 1-1! I skrivande stund 25% på krysset, det tar jag alla dagar i veckan.

BB210623 ZF031

Ungern gjorde ett bra EM men mot Albanien kan det ta stopp

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Skottland

Här tycker jag att man har målat upp Skottland för mycket i procent. I skrivande stund så är nästan procenten uppe i 60. Visst är man hemmastarka i Glasgow, men så överlägset är man inte i mötet mot Israel. Israel har imponerat hittills i gruppspelet och man ligger bara en poäng efter skottarna i gruppen. Man har målsprutan Zahavi som alltid levererar på den här nivån. Jag tror på en jämn match och jag streckar från höger först.

🔴 Finland

Här tror jag Ukraina tar sin första seger i gruppen. Man är bättre landslag än Finland som just nu är jämnstreckat i procent med Ukraina. Helt fel enligt mig. Ukraina har spelat bra i sina matcher mot Frankrike och Kazakstan och är värda fler poäng. Finland har en del skadeproblem inför detta möte och lär inte kunna mönstra sin bästa elva. Finland lär inte hämta hem tre poäng i den här matchen.

BB210621 ZE029

Finalnds vassa anfallsspar räcker inte till mot Ukraina

Senaste Uppsnack Stryktipset 9 Oktober

Spikar och skrällar Stryktipset 9 oktober

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.40)

VM-kval 7 oktober 2021

Stryktipset är tillbaka igen med matcher från VM-kval, Damallsvenskan och Division Ett. Här tar våra experter Anders Limpar och Jonas Weimer ut sina spikar och skrällar till denna ... Läs mer

Fler spelnyheter & kampanjer

Vi tippar ALLA allsvenska matcher i sista omgången!

Allsvenskan 3 december 2021

Endast en omgång återstår av Allsvenskan 2021. Nu handlar det om att njuta för nästa match kommer inte förrän i vår. Vår expert har även han njutit av att tippa samtliga matcher. ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 4 December

Premier League 3 december 2021

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.48)

Premier League 3 december 2021

Ett mycket spännande Stryktips väntar med flera kluriga matcher, framförallt från Championship. Ensam vinnare drog hem 15 miljoner förra veckan och i denna pott ligger garanterat ... Läs mer

Spelbolagens AIK dom - så stor är chansen till guld!

Allsvenskan 30 november 2021

På lördag ska Allsvenskan avgöras. Och som det sett ut hela säsongen kommer detta avgöras i allra sista omgången. En efter en har lag fallit bort. Nu återstår bara Malmö FF och ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 26 november 2021

Stryktipset är tillbaka och det med besked. 15 miljoner i jackpot väntar på lördag när flera fina matcher ska spelas. Viktigt att hitta skrällarna och spikarna på denna kupong om ... Läs mer