Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 10 April
Bettingstugan stryktipskronika 3
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 10 April

Premier League 9 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Först ut är Bettingstugans egna expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 10 April

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 10 april hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

Jonas Weimer

Jonas Weimer

Spelläggare Bettingstugan

Jonas Weimer har arbetat som spelläggare sedan starten 2019 hos Bettingstugan. Eftersom betting är Jonas huvudsakliga arbete kan han lägga ner mycket tid till att analysera raderna. Det har betalat av sig då det har blivit flera stora vinster på både Europatipset och Stryktipset där den ensamma raden den 29 december 2020 sticker ut. Systemet, som kostade 5184 kronor, gav 3150000 kronor och delades med 5 andra andelsköpare.

Stryktipskrönikan 10 April

Det är vår i luften! Gräset utanför mitt fönster börjar skifta från den bruna dörrmattenyansen i hallen till en allt mer grön färgskala. Det är i det här läget jag börjar längta rejält efter den svenska fotbollen! Dels min egna premiär i division fem Västmanland (där vi för övrigt gick igenom division sex utan poängtapp) men även matcherna i vår inhemska liga. Ni vet den som är rankad 22a, strax före Bulgarien men bakom Norge och Danmark.

Stora Valla får se allsvenska spelare igen

Det är därmed med glädje jag tar emot veckans kupong från Svenska spel på Stryktipset där match 13 lyser som en pärla på havsbotten, nämligen den allsvenska premiären 2021. Ett startskott till 30 heta omgångar i vår inhemska liga vilket känns fantastiskt! Mitt svart-gula lag AIK kommer inte blanda sig i någon guldstrid i år, det kan jag redan nu konstatera men bara att få se glidtacklingar från Pontus Wernblom, krossbollarna från Sebastian Larsson och ett Stora Valla i Degerfors som återigen får se allsvenska fötter på sin gräsmatta - det känns otroligt roligt.

Men om nu Örebro - IFK Göteborg är pärlan på havsbotten på denna kupong så är det nog ett korallrev som pärlan hamnat på. För vi får riktigt fina matcher i England och Premier League. Dels ska mitt kära Villa upp i ringen igen och de får tufft motstånd i Liverpool. Det blev ju bara vinst 7-2 senast... Och sen ska det bli spännande att följa alla heta matcher kring strecken i Championship. Det är ju faktiskt så att vi kan få de tre lagen Norwich, Watford och Swansea tillbaka igen i Premier League vilket skulle kännas lite tråkigt. Jag hoppas istället på att Cardiff med underbara Mick McCarthy ska göra en riktigt grym säsongsavslutning som i februari när man vann sex raka matcher.

Nej nu ska jag ut och klippa gräset! Och försvara mina 13 rätt från förra veckan. Vi ses på LÖRDAG!💥

🔨 Kupongbyggaren - Cardiff

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Jag kommer spika Cardiff på samtliga mina system denna vecka. De förlorade visserligen med 5-0 (!) mot The Owls senast men här finns kvalité och här finns McCarthy som pratar om ett krig. Man MÅSTE vinna den här matchen och Blackburn har egentligen inget att spela för. För övrigt ett av de tröttaste lagen i Championship tycker jag med mycket skador på viktiga spelare så som Travis, Dack, Ayala och Wharton samt en Armstrong som tappat målstinget.

BB210224 BB898

Cardiff tillbaka i vinnarsätet?

❌ Spikkrysset - Örebro mot IFK Göteborg

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Allsvensk premiär och det är lätt att dras med i allt snack kring Real Blåvitt denna säsong. Men kom ihåg. Berg och Wendt ansluter i sommar. Sightorsson bröt handen. Söder är tveksam till spel även om det kanske kommer lite positiva nyheter därifrån. Aiesh är skadad och Hamsik vägrar spel på konstgräs inför fotbolls-EM. Örebro kanske inte är lika bra som tidigare men man har en del spets i exempelvis Jake Larsson och Romain Gall. Jag tror det kan bli en målsnål historia här och en delad poäng.

BB210207 MT017

Allsvensk premiär och Jake Larsson ställer till det mot Blåvitt?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Liverpool

Liverpool kommer visserligen med en fin vinst mot Arsenal senast men det är tätt matchande och om bara några dagar väntar viktig match mot Real Madrid. Tacksamt läge för Aston Villa att komma till Anfield. Med vind i ryggen samt en trupp som är intakt. Jag tror deras höga press kan ställa till problem för Pool som fick se sig besegrade med 7-2 i höstas.

🔴 Huddersfield

Huddersfield streckas upp enormt hemma mot Rotherham. För högt tycker jag och jag kommer nog lämna dem utanför min kupong. Jag tycker det är en öppen match mot Huddersfield i detta Yorkshire derbyt. Rotherham har fortfarande chansen att hänga kvar men behöver seger. Var egentligen det bättre laget mot Wycombe och sätter man bara chanserna så kan det bli en rolig match. Motivation slår klass och vi ska också komma ihåg att Huddersfield har en mängd skador - Vallejo är tveksam. Toffolo, Eiting, Koroma, Schindler och Aarons missar även de matchen.

BB210404 BB576

Villa har allt att vinna på Anfield

Läs senaste spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer

Läs våra senaste analyser till Stryktipset

SpelstoppTipsterTitelPoolspelSpelbolagSystem
16 maj
15:04
Europatipset » Söndag 16/5
Poolspel: Europatipset System: 192 rader
16 maj
15:04
Europatipset » Söndag 16/5
Poolspel: Europatipset System: 192 rader

Senaste Uppsnack Stryktipset

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Så går det för Sverige i Fotbolls-EM 2021 - Enligt spelbolagen

EM 2021 11 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och har hamnat i Grupp E. Det kommer bli minst tre heta matcher för Sverige i detta Europamästerskap men förhoppningar och drömmar om fler ... Läs mer

Spela gratis på Eurovision Song Contest 2021

KAMPANJ TILL OCH MED LÖRDAG 22 MAJ: Spela på Eurovision Song Contest 2021 med Casumo och få 100 kronor tillbaka om spelet missas! Kampanjen sträcker sig fram till finalen av ... Läs mer

Eurovision Song Contest 2021 - odds på alla bidrag!

Det har äntligen blivit dags för Eurovision Song Contest 2021! Det är nästan två år sedan vi senast såg en final i Eurovision som knyter samman hela Europa under några spännande ... Läs mer