Svenska Spel lanserar sin nya Sportsbook » Nya Odds, Design & Cash Out
  • Hem
  • Nyheter
  • Svenska Spel lanserar sin nya sportsbook
Svenska spel sportsbook sbtech
Nyhet

Svenska Spel lanserar sin nya sportsbook

4 februari 2021

Svenska Spel lanserar nu sin nya sportsbook som kommer med en rad nya funktioner. Oddsleverantör är välkända Sbtech som bland annat levererar odds till Comeon, Bethard, Hajper och en rad andra spelbolag. Vi tar tempen på hur Svenska Spels odds och utbud står sig.

Testa Svenska Spels nya sportsbook

Svenska Spel

Spela hos Sveriges största spelbolag

Svenska Spel är Sveriges största spelbolag sett till antal kunder. Deras oddssida "oddset" har länge legat efter konkurrenternas sidor men nu kommer man med en helt ny sportsbook som kan mäta sig med de bästa.


Svenska spel - oddset

Äntligen är det dags för Svenska Spel att uppdatera sin sportsbook, detta efter att ha kommit rejält efter vad gäller spelfunktioner, design och användarvänlighet. Den nya sportsbooken levereras av Sbtech - alltså samma leverantör som Comeon, Bethard och andra stora spelbolag valt. Sbtech har ett fint rykte om att leverera en oddssida som kan konkurrera med de allra bästa.

Svenska spel odds sport utbud

Svenska Spels oddsutbud och layout har fått sig ett rejält ansiktslyft

Vad är nytt?

Vid först ögonkastet ser man en rad förändringar. Dels hur menyn är upplagd med kategorier, sökfunktion och hela designen på sidan. Oddsen är riktigt bra och kan mäta sig med de allra största spelbolagen.

Går vi in på olika matcher ser vi även att Svenska Spel nu fått en hel del nya valmöjligheter. Exempelvis asianspel som man tidigare inte haft men även olika betbuilders, målskyttar, halvlek med mest mål och så vidare. Här har det fullkomligt exploderat av spel och nu kan man även mäta sig med de allra största vad gäller utbudet i matcherna.

NYHET: Nu kan du ta cash-out och även bygga egna spel!

Placerar vi ett spel kan vi även använda oss av funktionen cash out. Det här är en funktion som spelare verkligen saknat hos Svenska Spel. Utdelningsprocenten på cash outen är även den väldigt bra.

Dessutom har Svenska Spel implementerat en helt ny Betbuilderfunktion för oss. Här kan vi bygga vårt egna spel genom att välja flera olika val i samma eller olika matcher. En funktion som blivit hyllad och populär bland spelare världen över.

Svenska spel bet builder

Svenska Spels nya Betbuilder är riktigt bra

Vad har man behållt?

Man satsar fortfarande lika mycket hos Svenska Spel på svenska matcher där man har ett lite större utbud, medan man inte hårdsatsar på de lägre utländska ligorna.

Max 5000 för singelspel ligger kvar

Även maxgränserna på insatser i spelen ligger kvar på 5000 kronor för ett singelspel och drygt 1000 kronor för kombinationsspel. Det finns även ett tak på hur mycket man kan vinna per kupong på drygt 280 000 kronor. Dessa gränser har man fått kritik för men samtidigt ger det ett skydd mot spelmissbruk.

Du vet väl om...

... att du både kan sätta in och ta ut via SWISH hos Svenska Spel? Det är en väldigt bra funktion för dig som vill ha snabba in- och utbetalningar. Dessutom finns det få betalningsmetoder som kan konkurrera med Swish när det kommer till trygghet och säkerhet.

Frågor och svar om Svenska Spels nya sportbook

🙋‍♂️ Vilken oddsleverantör har Svenska Spel valt?

Svenska Spel har nu valt Sbtech som ny oddsleverantör vilket betyder ett rejält lyft.

Testa själv här

🤷‍♂️ Vad finns det för nya funktioner på Svenska spel?

Svenska Spel har bland annat implementerat funktioner för cash out och betbuilder förutom det nya fina utbudet.

Testa själv här

💰 Finns det några maxgränser för insatser hos Svenska spels oddset?

Ja, på ett singelspel hos Svenska Spel får du max lägga 5000 kronor och för kombinationer är det drygt 1000 kronor. Det kan även bero lite på storleken på liga också hur mycket man får vinna där det i regel handlar om att ju större anseende ligan har desto mer kan du vinna.

Testa själv här

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer

Super boost från SHL - 6 x pengarna!

SHL 10 september 2021

LÖRDAG: Till helgen drar SHL igång igen och då kommer Betway med en fin kampanj till matcherna. Spela på att Frölunda och Växjö vinner sina matcher och få hela 6 x pengarna. Ta ... Läs mer