• Hem
  • Nyheter
  • Så går det för Sverige i VM 2018 - Enligt oddsen
Sveriges spelschema em 2021
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Så går det för Sverige i VM 2018 - Enligt oddsen

Fotbolls VM 2018 1 juni 2018

Sommarens fotbolls-VM 2018 i Ryssland börjar närma sig med stormsteg och det är hög tid att spana in Sveriges chanser i mästerskapet. Spelbolaget LeoVegas erbjuder mängder med odds på Sverige inför VM och vi förklarar genom oddsen vad Sveriges chanser är i VM 2018.

Hur går det för Sverige i VM 2018?

Om vi utgår från oddsen som brukar vara betydligt bättre på att förutspå utfall än t.ex. TV-experter så är det störst chans att Sverige åker ut redan i gruppspelet. Sveriges chanser att ta sig vidare från gruppen uppskattas vara cirka 44% och med det sagt är det cirka 56% chans att vi ryker i gruppspelet. I tabellen nedanför listar vi nationerna i grupp F chanser att vinna gruppen samt att ta sig vidare.

Nation%-chans att vinna gruppen%-chans att ta sig vidare
Tyskland77%95%
Mexiko12.5%51%
Sverige11%44%
Sydkorea5%20%

Odds på att Sverige tar sig vidare ur gruppen

Det vore helt klart en stark prestation om Sverige lyckas ta sig vidare från gruppspelet, men det vore ingen större bragd. Men hur stora chanser har Sverige om vi lyckas ta oss till slutspelet? Vi listar Sveriges chanser i procent och med odds nedanför.

Så långt går Sverige i VM 2018

Emil Forsberg

Sveriges prestation i VM 2018 hänger mycket på Emil Forsberg och Marcus Berg

Om Sverige ska lyckas i sommarens VM i Ryssland hänger mycket på att Emil Forsberg och Marcus Berg är i form. Emil Forsberg är nämligen storfavorit att bli Sveriges assistkung och Marcus Berg ska vara vår skyttekung. Nedanför listar vi oddsen för vem som blir Sveriges skyttekung samt assistkung under VM.

Odds för vem som gör flest mål för Sverige i VM

Odds för vem som gör flest assist för Sverige i VM

Hoppas siffrorna var intressanta. Missa inte vår kompletta VM-Guide!