Pokal Tips-SM
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Tips-SM 2020: Så fungerar det

Fotboll 13 oktober 2020

Äntligen! Lördagen den 17 oktober är Tips-SM tillbaka. Vem i Sverige är bäst på att tippa Stryktipset? Nu är det dags att få svar på den frågan! Bettingstugan reder ut alla frågetecken kring arrangemanget som hålls av Svenska Spel.

När börjar Tips-SM 2020?

Lördagen den 17 oktober börjar Tips-SM. Tänk på att din Stryktips-kupong måste vara inlämnad senast 15:59 och för att dina resultat ska räknas behöver du delta minst fem av sex lördagar framöver.

Andelsspel svenska spel Spela Tillsammans

Hur fungerar Tips-SM?

Tips-SM hos Svenska Spel går ut på att spela Stryktipset under kommande sex lördagar. Du tävlar antingen individuellt eller i lag.

  • Anmäl dig hos Svenska Spel
  • Spel 64-raderssystem på Stryktipset varje lördag
  • Dina fem bästa veckor räknas i slutresultatet

För att delta i tävlingen behöver du anmäla dig hos Svenska Spel, antingen på hemsidan eller i butik. Vill du spela i lag kan du endast anmäla dig online.

Tävlingen pågår i sex veckor, med start den 17 oktober, där din uppgift är att placera ett spel på Stryktipset för 64 kronor (64-raderssystem).

Du vinner Tips-SM genom att pricka in flest rätt under de kommande sex veckorna, där dina fem bästa veckor räknas i slutresultatet. Din sämsta vecka räknas alltså bort. 

Vad får vinnaren i Tips-SM 2020?

Tidigare år har vinnarna av Tips-SM fått en fotbollsresa till England, samt prispengar. I år ser det lite annorlunda ut. 

Svenska Spel meddelar nämligen att det inte är några priser alls. Anledningen till detta är att ett pris med ekonomisk värde kan ses som en bonus. Med reglerna som idag finns får ett spelbolag med svensk licens endast erbjuda en bonus per spelare till ett värde av 100 kronor som mest.

Men att bli utsedd till den bästa Stryktips-tipparen är ett pris i sig! Det är inget man kan köpa för pengar!

Stryktipset med Bettingstugan

Varje lördag spelar vi på Bettingstugan Stryktipset. Nu kan du vara med och spela med oss. Detta gör ni genom att gå till vår ombudssida och köpa en andel till ett system ni tror och vill vara med på.

  1. Gå till vår ombudssida
  2. Välj ett system du vill vara med på
  3. Köp en andel

    Uppsnack Stryktipset med Bettingstugan

    Vill du ta del av tips inför varje omgång av Stryktipset kan vi rekommendera att lyssna på Mattias Folkesson och Anders Limpar. 

    Varje fredag snackar man upp lördagens omgång där man bland annat plockar ut sina bästa spikar & skrällar. 

    Detta är något man livesänder på Bettingstugans Facebook-sida och därefter läggs avsnittet ut på Youtube-kanalen - som ni gärna får gå in och prenumerera på.

    Snacka Speltips & Betting med oss

    Ni vet väl om att vi har en grupp på Facebook? Där kan ni snacka speltips och betting med andra som delar samma intresse.

    • Dela med dig av dina speltips
    • Ta del av andras lappar
    • Delta i tävlingar

    Och mycket mer!

    Frågor & svar om Tips-SM 2020

    📆 När börjar Tips-SM?

    Tips-SM börjar lördagen den 17 oktober. Lämna in din rad på Stryktipset senast 15:59.

    🤔 Hur deltar jag i Tips-SM?

    För att delta i Tips-SM behöver du anmäla dig till tävlingen hos Svenska Spel. Sedan placerar du ett 64-raderssystem varje lördag med start 17 oktober och sex veckor framåt.

    🏆 Vad får vinnaren i Tips-SM 2020?

    Svenska Spel meddelar att ingen vinst kommer att delas ut till vinnaren av Tips-SM 2020. Detta av anledning till alla förändringar som varit kring den svenska spelmarknaden på sistone. 

    Idag är en bonus på maximalt 100 kranor tillåtet på den svenska spelmarknaden och då ett pris med ekonomisk värde kan ses som en bonus har man valt att köra utan priser detta år.

    ❓ Hur länge pågår Tips-SM?

    Tips-SM hos Svenska Spel pågår i sex veckor.

    💰 Kostar det något att delta i Tips-SM?

    Den enda kostnaden du behöver stå för är kostnaden för ditt spel. Det vill säga 64 kronor/veckan.