• Hem
  • Nyheter
  • Topp 5 bettingsidor för Fotbolls-VM 2018
Brasilien Supporter
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Topp 5 bettingsidor för Fotbolls-VM 2018

Fotbolls VM 2018 13 maj 2018

Fotbolls-VM 2018 närmar sig med stormsteg och med mindre än en månad kvar till premiär är det dags att lista dom bästa spelbolagen i VM. Bettingsidorna rustar något enormt inför VM och det är inte helt enkelt att veta vilka som är bäst- Vi på Bettingstugan vill ge dig de bästa förutsättningarna till att spela på VM och har därför listat dom fem bästa spelbolagen till VM.

Topp 5 bettingsidor för Fotbolls-VM 2018

Fotbolls-VM 2018 är utan tvekan det allra största sportevenemanget detta år och givetvis har spelbolagen laddat upp för fullt till mästerskapet. Räkna med att det kommer krylla av erbjudanden och bonusar från bettingsajterna under VM så det kommer finnas goda möjligheter till spel. Men innan du skapar ett konto hos ett av spelbolagen till VM så är det viktigt att du hittar en bettingsajt som passar dig. Spelbolagen skiljer sig från varandra när det kommer från allt till både utbud och odds, vi rekommenderar därför att du gör din läxa i vilket spelbolag som du ska använda i sommar. Ett annat tips från oss på Bettingstugan är att du skapar mer än ett konto. På så sätt kan du både ta del av lukrativa bonusar samt välja det spelbolag som faller dig smaken i samband med Fotbolls-VM. Nedan har vi listat topp 5 bettingsidor VM.

Bethard

Det Svenska spelbolaget Bethard är ett av dom mest uppsnackade bettingsajterna inför VM och mycket tack vare en viss Zlatan Ibrahimovic. Förutom att Bethard har Zlatan i spetsen så är bettingsidan ett mycket bra val om du letar efter spelbolag till VM. På kort tid har spelbolaget etablerat sig bland dom allra bästa bettingsidorna, mycket tack vare sina höga odds på de stora marknaderna. Bethard med Zlatan i spetsen är ett av de spelbolag du bör starta konto hos om du ska betta på VM, dessutom har de en smidig och lättanvänd app vilket gör spelandet via mobilen smärtfritt.

Läs mer om Bethard

Bethard

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 100% upp till 1000 SEK

Betfair

Ett annat väldigt bra spelbolag till VM är Betfair. Betfair är en av de världsledande bettingsajterna och erbjuder alltid konkurrenskraftiga odds, så under VM kan du definitivt räkna med att alltid hitta höga odds hos Betfair. Dessutom har du möjlighet att spela på den så kallade “spelbörsen”. Där bettar du mot de andra spelarna istället för mot spelbolaget. Där har du även möjlighet att sätta dina egna odds.

Läs mer om Betfair

Läs mer om Betfair Exchange

Betfair

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 100% upp till 100 kr bonus

LeoVegas

Ett annat svenskt spelbolag som du bör starta konto hos inför VM är Leovegas. De har på kort tid växt sig stora på marknaden genom sina höga odds, bra erbjudanden och en extremt bra app. LeoVegas är en av de bästa bettingsidor till VM och om du inte har ett konto så bör du absolut starta ett inför mästerskapet.

Läs mer om LeoVegas

LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

Betway

Betway är en av de bettingsidor som erbjuder ett enormt utbud av långtidsspel inför VM, här kan du spela på allt ifrån målskyttar till placeringsspel. Vill du ha ett bra utbud och möjlighet att spela på många olika marknader då är Betway ett mycket bra val av spelbolag till VM.  

Läs mer om Betway

Betway

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 500 kr gratisspel i ett kombinationsspel

    18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.